Jaarcongres

Het jaarcongres is jaarlijks terugkerend het grootste event wat Jong Logistiek Nederland organiseert. Op een zaterdag komen we bij een samen met onze leden, partners en diverse bedrijven. Om de kernwaarden kennis, netwerk, ontwikkeling en samenwerking met elkaar te delen. Het is dan ook vooral een leuke gezellige dag waar je vakgenoten kan ontmoeten.

Sprekers 

We hebben altijd een divers programma met daarbij passende sprekers. Zo hebben we een aanbod van een keynote spreker tot aan kleinere break out sessies. Om zo meer kennis op te halen, die dan weer toepasbaar is in het bedrijfsleven of de studie.

Netwerkborrel 

Ook is er zeker tijd voor een leuke netwerkborrel om de ideeën en contacten met elkaar uit te wisselen. Zo gaan we gezamenlijk de logistieke verbinding aan, om de sector nog een beetje beter te maken.

JLN Awards 

De JLN Awards zijn in het leven geroepen om bedrijven, goeroe’s of JLN’er die iets bijzonders hebben betekend voor de logistieke sector of Jong Logistiek Nederland in het zonnetje te zetten. Deze Award rijken we dan ook elk jaar traditiegetrouw uit tijdens het jaarcongres.