Ledenvoordeel

Wil je kennis opdoen van logistiek in de praktijk of jouw netwerk vergroten? Heb je aandacht voor je eigen ontwikkeling en wil jouw ervaringen delen met andere studenten of young professionals in de logistiek? Dan is een JLN lidmaatschap echt iets voor jou! Als je lid bent kun je genieten van veel ledenvoordeel. Lees hieronder alle voordelen van een JLN lidmaatschap. Ben je al overtuigd? Meld je dan snel aan!

Toegang tot eventsAls JLN-lid krijg je toegang tot bedrijfsbezoeken, congressen, borrels, en andere activiteiten van JLN, evofenedex, vLm e.a. partners van JLN.
NetwerkenLeer vele ambitieuze logistici kennen en vergroot je kans op een stage/baan
Een persoonlijke mentor uit het bedrijfslevenAls JLN lid kun je deelnemen aan het mentor-/menteeprogramma wat jaarlijks georganiseerd wordt door een samenwerking tussen JLN en vLm.
VakbladenAls lid krijg je maandelijks interessante vakbladen.

Toegang tot events

Als JLN-lid krijg je toegang tot bedrijfsbezoeken, congressen, borrels, en andere activiteiten van JLN, evofenedex, vLm e.a. partners van JLN.

Mentor-Mentee programma

Wil jij:

je verder ontwikkelen?

sparren met ervaringsdeskundigen?

jouw netwerk in de logistiek vergroten?

jouw carrière pad uit stippelen? en/of

jouw potentie maximaliseren?

In het programma wordt een JLN-lid gekoppeld aan een logistieke professional (vLm). In samenspraak wordt besproken wat je de komende tijd wilt bereiken en op welke manier je elkaar daarbij wilt en kunt ondersteunen.

Het Mentor-/Mentee programma is een belangrijk en effectief middel om logistieke en supply chain professionals in verschillende carrièrefases een stap verder te helpen. Een mentor binnen dit programma is een gids die de mentee helpt richting te geven aan zijn of haar carrière, en ook spart over relevante werkgerelateerde problemen en uitdagingen. Een mentee prikkelt de mentor met nieuwe logistieke vakkennis en een frisse blik.

Netwerken

Wij geven je de kans om een groot netwerk op te bouwen binnen de logistieke sector. Dat is belangrijk, want vacatures worden steeds vaker via persoonlijke netwerken vervuld. Daarnaast is het zeer interessant en leuk om met vakgenoten te praten over logistiek. Het verbreed jouw horizon door te horen op welke manier vakgenoten met logistiek omgaan en met welke innovaties ze bezig zijn.

Op de vele evenementen van onszelf en onze founding fathers kom je allerlei mensen tegen uit de logistiek. Wil je bijvoorbeeld leeftijdsgenoten leren kennen. Dan is het bezoeken van een event van Jong Logistiek Nederland ideaal. Ben je meer opzoek naar een bredere groep logistiek managers van alle leeftijden dan kun je het beste terecht bij een event van vLm. Een event van evofenedex is zeer geschikt om te bezoeken wanneer je geïnteresseerd bent in transport en verladers. Zie voor informatie de agenda’s voor de komende events.

Vakbladen

Als JLN lid krijg je twee logistieke vakbladen: Logistiek, het magazine voor logistiek Nederland (digitaal) én Logisticx van evofenedex (10x/jaar fysiek). Zo blijf je als JLN-lid op de hoogte blijft van ontwikkelingen binnen onze sector.

Logistiek magazine informeert en adviseert logistiek managers bij het kostenefficiënt bedrijven van logistiek en het nemen van investeringsbeslissingen. Te lezen is:

Het laatste nieuws op logistiek gebied

Praktijkgericht informatie met focus op optimaliseren van logistieke processen

Informatie over de totale logistieke keten

Een aantal diepte interviews met logistiek managers

Mag gebruikt worden als bron binnen studieprojecten

Logisticx houdt ondernemers op de hoogte van alles wat er speelt in de wereld van transport en logistiek. Het informeert over:

Actualiteiten

De nieuwste overheidsregels op gebied van transport en logistiek

Juridische kwesties

MELD JE NU AAN, WANT WIJ STAAN VOOR

JOÚW TOEKOMST IN DE LOGISTIEK!

0

bezochte events sinds 2010

0

LinkedIn volgers

0

Instagram volgers