Het eerste Jaarboek is uitgereikt

Afgelopen week heeft onze voorzitter Melvin de Kok het eerste exemplaar van ons jubileum Jaarboek gekregen (corona-proof zoals je kunt zien 😉) van Tycho de Carpentier.

Omdat we het succes van JLN willen delen met iedereen bieden we het Jaarboek aan om tegen het symbolische bedrag van €10,- (incl. verzendkosten). Heb je interesse? Vul het onderstaande formulier in en maak het bedrag over naar onze rekening. Als lid van JLN ontvang je de week van 1 februari 2021 een e-mail met een unieke code zodat je boek gratis kunt bestellen. Na ontvangst van de betaling zullen we het boek opsturen met DHL als brievenbuspakketje. Via de mail ontvang je een Track & Trace als het onderweg is.

Aanbieding!

Jaarboek

6.05

Ter ere van het 10-jarig jubileum brengen we een (eenmalig) Jaarboek uit. Omdat we deze mijlpaal en dit succes willen delen met zoveel als mogelijk mensen. Bieden we het Jaarboek aan om tegen kostprijs aan te schaffen.

75 op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie
Deel
Beschrijving

Ter ere van het 10-jarig jubileum brengen we een (eenmalig) Jaarboek uit. Omdat we deze mijlpaal en dit succes willen delen met zoveel als mogelijk mensen. Bieden we het Jaarboek aan om tegen kostprijs aan te schaffen.

Hier voor je ligt een heel speciaal jaarboek, ter ere van het 10-jarig jubileum van Jong Logistiek Nederland.

Zo’n speciaal jubileum konden we niet aan ons voorbij laten gaan en daarom stond 2020 in het teken van het tienjarig bestaan van JLN, met o.a. een varende borrel en een speciaal 10-jarig jaarcongres dat in het teken van dit jubileum zou staan. Helaas heeft COVID-19 roet in het eten gegooid en hebben we niet het feestjaar kunnen hebben wat we voor ogen hadden.
Niet getreurd, in 2021 doen we het gewoon opnieuw!

In geheel digitale stijl, hebben we in oktober 2020 al kort teruggekeken op 10 jaar JLN via LinkedIn. Van foto’s uit de oude doos, een vernieuwde website tot een terugblik van Mieke Damen & verschillende blogs.

Dit jaarboek neemt je uitgebreid mee in een reis door de tijd, van 2010 tot 2020. We hebben een selectie gemaakt van evenementverslagen, interviews, oud-bestuursleden, jaarcongressen en de logistieke speeddates van de afgelopen 10 jaar. Eigenlijk hebben we teveel georganiseerd en meegemaakt om op te noemen, maar we hopen dat dit jaarboek leuke herinneringen zal oproepen. JLN heeft bewezen dat we dé vereniging zijn voor jonge logistici, waar onze drie V’s centraal staan: Vrienden in de logistiek, Verbinden & Variëteit.

Namens heel JLN willen we je ontzettend bedanken voor je bijdrage aan JLN tijdens dit decennium.

 

Extra informatie
Gewicht0.445 kg
Afmetingen21 × 14.8 × 1.3 cm