10 vragen aan – Jong Logistiek Talent Editie

In deze editie van de ’10 vragen aan’ zouden wij graag alle leden van Jong Logistiek Nederland kennis willen laten maken met alle drie de kandidaten voor het Jong Logistiek Talent 2016! Wij wensen de jury veel succes met het verkiezen van een winnaar aangezien alle kandidaten in onze ogen zeer kansrijk zijn!

Maak hiernaast kennis met de Jong Logistieke Talenten 2016

Daniella Beljaars
Danielle is 36 jaar oud en is eigenaar van haar eigen bedrijf. De drie belangrijkste eigenschappen die zij dagelijks toepast zijn doorzettingsvermogen, accuraatheid en het bieden van servicegerichtheid.

Bart Louwen
Supply Chain Management biedt Bart de mogelijkheid om zowel ‘data analyse’ en ‘people management te combineren in de praktijk. Door de veelzijdigheid van zijn functie is elke dag anders. Drie karaktereigenschapen die doorslaggevend zijn in zijn werk betreffen: enthousiasme, orderlijkheid en felxibiliteit.

Stefan Kleijngeld
Als kleine jongen bevond Stefan zich al regelmatig in een vrachtwagen waar zijn interesse in logistiek werd geboren. Tegenwoordig is hij Manager Logistics en wilt hij continu in ontwikkeling blijven.

Add Comment