10 vragen aan: Kevin Pashouwers

1. Wie ben jij?

Ik ben Kevin Pashouwers, 18 jaar oud en woon in het mooie Weert (Limburg). In mijn vrije tijd ben ik vaak op de voetbalclub te vinden en vind ik het leuk om te ondernemen. 

2. Hoe zou je jezelf omschrijven in drie woorden?

  1. Proactief & ondernemend
  2. Hard werkend
  3. Verbindend.

3. Hoe ben je in aanraking gekomen met logistiek/ supply chain management?

Door mijn bijbaan bij Schoner Werken (partner op het gebied van schoonmaak en facilitair) kom ik met veel logistieke organisaties in aanraking.

Vanuit mijn eigen interesses ben ik hierna begonnen met artikelen te lezen, documentaires te kijken en deel te nemen aan op logistiek-scm gerichte evenementen.

4. Welke opleiding heb je gedaan? Zijn er vakken/ onderwerpen die je het meest aanspreken?

Nadat ik mijn tweetalig HAVO diploma behaald heb, heb ik mijn propedeuse voor International Business bij Avans behaald. Ik heb besloten om de fast-track HBO International Business studie bij Zuyd te gaan volgen, hier hoop ik veel binnen de logistieke wereld te mogen leren van onder andere logistieke en HR gerelateerde opdrachten.

5. Heb je al een idee wat je na je studie wilt gaan doen?

Iets dat ik leuk vind haha. Een uitdagende, maar vooral leuke rol binnen de logistieke wereld, waarbij ik niet de hele dag op kantoor zit. 

6. Wat zijn volgens jou eigenschappen die belangrijk zijn in de logistieke sector?

Flexibel, verbindend, doelmatig, proactief, out-of-the-box denkend en efficiënt.  

7. Welke trends gaan er volgens jou de logistiek bepalen?

AI en digitalisering. 

8. Hoe blijf je up-to-date van deze trends?

Artikelen lezen, LinkedIn, conservaties voeren met professionals en natuurlijk (JLN) events bijwonen.

9. Veranderingen in de logistiek, kunnen ook jezelf veranderen. Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Dat is lastig te zeggen. Ik hoop dat ik iets doe waar ik gelukkig van word en waar ik mijn steentje mee kan bijdragen aan een betere wereld voor iedereen. Voor nu denk ik “verbinder binnen de logistiek” of een functie als procesverbeteraar.

10. En tot slot, waarom heb je er voor gekozen regioambassadeur te worden en wat hoop je er voor jezelf uit te gaan halen?

Met het regio ambassadeurschap bij JLN wil ik Young Professionals enthousiast maken voor de logistiek en bewust maken van het belang van de logistiek, het zonnige Zuiden als logistieke regio promoten, mijn netwerk vergroten, meer leren over de logistiek en natuurlijk veel plezier maken.

Personalia

Leeftijd 18
Woonplaats Weert
LinkedIn Klik hier om mijn profiel te bekijken