10 vragen aan: Tom Verheijen

1. Hoe zou je jezelf omschrijven in drie woorden?

Ambitieus, hard werkend, communicatief

2. En zijn deze eigenschappen belangrijk voor een carrière in de logistiek?

Ik denk dat deze eigenschappen niet specifiek in de logistiek thuishoren, het is bij elke carrière wel noodzakelijk. Al denk ik dat mijn communicatieve vaardigheid meer een rol speelt bij Logistics Management.

3. Hoe ben je in aanraking gekomen met logistiek/supply chain management?

Ik ben in aanraking gekomen met logistiek toen ik een tussenjaar had na mijn vorige studie. In dit tussenjaar heb ik één jaar fulltime in de productie logistiek gewerkt, wat mijn interesse voor de logistiek gewekt heeft.

4. Welke opleiding doe je?

Momenteel zit ik in het 2de semester van Logistics management/engineering en ik wil graag doorstromen naar de Logistics Engineering richting.

5. Waarom heb je voor deze opleiding gekozen?

Ik heb voor deze opleiding kozen omdat ik iets met logistiek wilde gaan studeren. Echter wist ik niet precies wat en deze opleiding geeft de keus op de eerste semesters management en engineering te doen.

6. Heb je al een idee wat je na je studie wil gaan doen?

Na mijn studie wil ik graag in de productie logistiek werken.

7. Hoe blijf je up-to-date van trends in de logistiek?

Ik blijf momenteel up-to-date met de logistieke trends doormiddel van een deel van het curriculum waarin elk semester presentaties worden gegeven over de huidige staat van de Trends & Developments.

8. In welke technologische ontwikkeling zie jij kansen voor het logistieke werkveld?

Ik zie vooral kansen in de logistieke kant van E-business. De populariteit is de laatste jaren hard gestegen en ik verwacht dat dit zo zal doorgaan en een grootte impact zal hebben op de logistiek sector.

9. Wat is volgend jou de grootste toegevoegde waarde van Jong Logistiek Nederland?

Voor mij de grootste toegevoegde waarde van Jong Logistiek Nederland is de uitbreiding van mijn netwerk. Ik denk dat ik hier veel profijt van zal hebben later in mijn carrière.

10. Waarom heb je er voor gekozen regioambassadeur te worden en wat hoop je er voor jezelf uit te gaan halen?

Ik heb gekozen op regioambassadeur te worden om meer ervaring op te doen in het veld van organiseren en promoten. Verder natuurlijk ook om mijn netwerk uit te breiden.

Personalia

Leeftijd 21
Woonplaats Horst
Linkedin Klik hier om mijn profiel te bekijken

Auteur

Redactie Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) brengt jonge logistici, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven bij elkaar om de samenwerking van Logistiek Nederland verder aan te jagen.

Bekijk de berichten van deze auteur