Save the date: Active Ants

Op woensdag 17 januari 2024 organiseert Jong Logistiek Nederland een bedrijfsbezoek bij Active Ants in Roosendaal.

Active Ants is in 2010 opgericht met het idee om e-fulfilment door middel van innovatie, automatisering en het werken met robotjes, accurater en efficiënter te laten zijn. En dat is gelukt. Active Ants is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere fulfilment spelers in Nederland met meer dan 250 klanten en ruim 3 miljoen orders per jaar.

In 2018 is Active Ants een samenwerking aangegaan met bpostgroup. Sinds augustus 2023 is bpostgroup 100% eigenaar van Active Ants. Als onderdeel van bpostgroup kunnen we gebruik maken van een efficient wereldwijd verzendnetwerk. Ook wil Active Ants samen met bpostgroup in alle belangrijke landen van Europa e-fulfilment centers bouwen die met elkaar kunnen samenwerken om op deze manier onze webwinkel klanten nog beter te kunnen bedienen.

Aanmelden

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen van dit event. Door je alvast te registeren via de knop hieronder vergroot je de kans om deel te nemen aan dit evenement. Zet de datum alvast in je agenda en volg ons op LinkedIn voor de laatste updates. Zodra er meer informatie beschikbaar is over dit evenement, krijg je daarover bericht.

Datum

17 januari 2024

Tijd

13:00 - 18:00
Roosendaal

Locatie

Roosendaal
Borchwerf 5 | 4704 RG Roosendaal
Categorie
Jong Logistiek Nederland

Organisator

Jong Logistiek Nederland
Email
info@jonglogistiek.nl
Website
https://jonglogistiek.nl