Save the date: DHL eCommerce

Op donderdag 18 april 2024 organiseert Jong Logistiek Nederland een bedrijfsbezoek bij DHL eCommerce in Zaltbommel.

DHL en Deutsche Post vormen het grootste post- en logistiekbedrijf ter wereld. Het bedrijf biedt logistieke oplossingen via de weg, de lucht en het spoor. Met een half miljoen medewerkers in meer dan 220 landen en regio’s, brengen zij alle hoeken van de planeet moeiteloos in verbinding.

Onder de mooie geelrode vlag van DHL eCommerce zijn nog twee logistieke bedrijven ondergebracht: een uit het zakelijk transport en een uit de particuliere markt. Samen met Van Gend & Loos en Selektvracht is DHL eCommerce dé pakket- en palletbezorgdienst van Europa.

Het sorteercentrum in Zaltbommel dient als een van de centrale hubs waarin zowel binnenlandse zendingen als die van internationale webshops uit landen als Duitsland, Amerika en China rechtstreeks kunnen worden afgevoerd naar 150 DHL CityHubs verspreid over Nederland. Dagelijks worden een half miljoen pakketten verwerkt.

Aanmelden

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen van dit event. Door je alvast te registeren via de knop hieronder vergroot je de kans om deel te nemen aan dit evenement. Zet de datum alvast in je agenda en volg ons op LinkedIn voor de laatste updates. Zodra er meer informatie beschikbaar is over dit evenement, krijg je daarover bericht.

Datum

18 april 2024

Tijd

09:30 - 14:00

Locatie

Zaltbommel
Heksekamp 29, 5301 LX Zaltbommel
Categorie
Jong Logistiek Nederland

Organisator

Jong Logistiek Nederland
Email
info@jonglogistiek.nl
Website
https://jonglogistiek.nl