Bedrijvenbezoek Broekman Logistics

Op donderdag 28 september 2023 organiseert Jong Logistiek Nederland een bedrijfsbezoek aan Broekman Logistics in Weert. In het 62.000 m² state-of-the-art magazijn faciliteert Broekman Logistics de opslag, eindassemblage en ook de uitgaande logistiek voor Kubota Baumaschinen GmbH, onderdeel van Kubota Construction Machinery Division.

Broekman Logistics en Kubota werken al sinds 2006 samen, aanvankelijk vanuit een Europees Distributie Centrum (EDC) in Sittard. De gehele operatie is in 2008 verhuisd naar een bestaande Broekman-locatie in Born. In goede samenwerking met Kubota heeft Broekman Logistics in 2021 besloten de nieuwbouwlocatie in Weert te ontwikkelen.

Tijdens het bezoek krijg je de unieke kans om een exclusief kijkje achter de schermen te nemen. Daarnaast staat er een bedrijfspresentatie op het programma, waarbij je meer te weten komt over de activiteiten en strategieën van Broekman Logistics. Maar dat is nog niet alles! We hebben ook de eer om een gastcollege te verwelkomen van niemand minder dan Hessel Visser, auteur van ‘Werken met logistiek’ en Logistieke Goeroe van 2017. Een unieke kans om te leren van een echte goeroe in het logistieke vakgebied.

Deelname aan dit evenement is gratis, maar registratie is vereist. We rekenen op een aanwezigheid van alle aangemelde deelnemers. Zorg ervoor dat je deze dag beschikbaar bent in je agenda en schrijf je snel in.

Als om welke reden dan ook aanmelden via de website niet mogelijk is, stuur dan een e-mail naar info@jonglogistiek.nl en we zullen je handmatig registreren.

Urenschema

Programma

14:00 - 14:30
Inloop
14:30 - 15:00
Presentatie
15:00 - 16:30
Rondleiding
16:30 - 17:00
Gastcollege Hessel Visser
17:00 - 18:00
Borrel met Jong Broekman

Inschrijven

Ticket

1 Ticket geselecteerd.

Available Tickets: 21

Het Ticket ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

28 september 2023

Tijd

14:00 - 18:00

Locatie

Weert
Categorie
Jong Logistiek Nederland

Organisator

Jong Logistiek Nederland
Email
info@jonglogistiek.nl
Website
https://jonglogistiek.nl
INSCHRIJVEN