Bedrijvenbezoek BTT Multimodal Group

Op donderdag 27 oktober organiseren Jong Logistiek Nederland en vLm in samenwerking met BTT Multimodal Group en partners een bedrijfsbezoek in Tilburg.

Vandaag de dag telt BTT Multimodal Group zeven eigen barge- en railterminals. Door hun strategische ligging functioneren ze als draaischijven die de Rotterdamse en Antwerpse zeehavens verbinden met het achterland. Via water, spoor en truck zijn wij synchromodaal ontsloten. Ook het aantal treinen richting Oost-Europa en China groeit door, net als de hoeveelheid bestemmingen daar.

Inmiddels zijn de terminals onmisbaar voor klanten die nationaal en internationaal railvervoer en binnenvaart verkiezen boven wegtransport. Daarmee bewijzen ze niet alleen zichzelf, maar ook het milieu een dienst. Elk jaar opnieuw besparen onze alternatieve vervoersmethodes namelijk meer dan 20 miljoen weg-kilometers met de daarbij behorende CO₂-uitstoot.

Verduurzamen blijkt een standvastige trend en geen onderwerp die vanzelf verdwijnt. Echter zal er tijdens dit bedrijvenbezoek een paneldiscussie plaatsvinden waar ook ruimte is voor andere relevante onderwerpen, zoals: personeelstekort, schaalvergroting, verdozing en economische ontwikkelingen.

Het evenement wordt georganiseerd voor leden én niet-leden van JLN en vLm. Aanmelden is verplicht, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Urenschema

Programma

15:00 - 15:30
Inloop
15:30 - 15:45
Presentatie BTT Tilburg
15:45 - 16:30
Paneldiscussie
16:30 - 17:30
Rondleiding
17:30 - 19:00
Netwerkborrel

Evenement boeken

Ticket

1 Ticket geselecteerd.

Beschikbare Tickets: 112

Het Ticket ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

27 oktober 2022

Tijd

15:00 - 19:00

Locatie

BTT Tilburg
Geminiweg 51, 5015 BP Tilburg
Categorie
Jong Logistiek Nederland

Organisator

Jong Logistiek Nederland
Email
info@jonglogistiek.nl
Website
https://jonglogistiek.nl
REGISTREREN

Deelnemers

Weer

12 ° C
Wind: 16 KPH
Luchtvochtigheid: 1 %
QR code