Bedrijvenbezoek Coolblue

Op maandag 25 september 2023 organiseert Jong Logistiek Nederland een bedrijfsbezoek bij Coolblue in Tilburg.

Coolblue is meer dan een e-commercebedrijf. Met een eigen infrastructuur in Nederland, België en Duitsland biedt het bedrijf de meest klantgerichte productreis. Deze bestaat uit een eigen magazijn, winkels, bezorgnetwerk en installatieservice.

In het magazijn in Tilburg worden alle producten opgeslagen en bestellingen verzendklaar gemaakt, zodat levering de volgende dag mogelijk is. De pakketten worden verzonden naar 22 hubs, 22 winkels en miljoenen klanten in drie landen. Klanten kunnen in de winkels hun pakket ophalen, een selectie van meer dan 1.000 producten bekijken en zelfs uitproberen. Er zijn deskundige medewerkers beschikbaar om advies te geven, met of zonder afspraak. Ze bieden hulp bij het gebruik van producten, repareren kapotte smartphones en tablets en helpen bij retourzendingen.

Daarnaast biedt het bedrijf Coolblue een groene fietsbezorgservice genaamd CoolblueFietst aan in en rond 22 grote steden in Nederland en België, en sinds 2021 ook in Noordrijn-Westfalen. Deze service maakt gebruik van papieren verzendzakken, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook zorgt voor minder kartonverbruik.

Aanmelden

Inschrijving is verplicht en het is verwacht dat alle deelnemers aanwezig zullen zijn. Vergeet niet om je veiligheidsschoenen mee te nemen.

Urenschema

Programma

13:00 - 13:15
Inloop
13:15 - 13:45
Presentatie
13:45 - 14:45
Rondleiding
14:45 - 15:30
Afsluiting
Uitverkocht!

Datum

25 september 2023
Verlopen!

Tijd

13:00 - 15:30
Tilburg

Locatie

Tilburg
Theseusstraat 63a, 5047 RH Tilburg
Categorie
Jong Logistiek Nederland

Organisator

Jong Logistiek Nederland
Email
info@jonglogistiek.nl
Website
https://jonglogistiek.nl