Bedrijvenbezoek Shop Apotheke

2f

Op dinsdag 13 juni 2023 organiseert Jong Logistiek Nederland een boeiend bedrijvenbezoek bij Shop Apotheke in Venlo.

Shop Apotheke is een toonaangevende online apotheek die hoogwaardige farmaceutische producten levert aan klanten in heel Europa. Tijdens dit exclusieve evenement krijg je de unieke kans om een kijkje te nemen in hun ultramoderne distributiecentrum en te ontdekken hoe zij de logistiek van farmaceutische producten, e-commerce en internationalisering combineren.

Naast de inspirerende rondleiding door het distributiecentrum, staat er ook een informatieve kennissessie op het programma. Hier krijg je waardevolle inzichten in de complexe logistieke processen die nodig zijn om de operationele efficiëntie van een snelgroeiende online apotheek te waarborgen.

Het evenement biedt daarnaast een uitstekende gelegenheid om in contact te komen met ervaren professionals uit de logistieke industrie. Wie weet ontstaat er zelfs een kans op een stageplaats of baan binnen deze dynamische sector!

Zorg ervoor dat je deze middag vrijhoudt in je agenda en meld je snel aan om deel te nemen aan dit inspirerende bedrijvenbezoek!

Wil je alvast een voorproefje hebben van wat je kan verwachten? Dan check onderstaande video:

Urenschema

Programma

13:00 - 13:30
Inloop
13:30 - 14:00
Presentatie
14:00 - 15:00
Rondleiding
15:00 - 15:30
Kennissessie
Logistiek & duurzaamheid
15:30 - 16:00
Uitloop

Datum

13 juni 2023
Verlopen!

Tijd

13:00 - 16:00

Locatie

Venlo
Erik de Rodeweg 11, 13 Sevenum
Categorie
Jong Logistiek Nederland

Organisator

Jong Logistiek Nederland
Email
info@jonglogistiek.nl
Website
https://jonglogistiek.nl