Bedrijvenbezoek Wehkamp

Op woensdag 1 november 2023 organiseert Jong Logistiek Nederland een bedrijfsbezoek aan Wehkamp in Zwolle.

Wehkamp is een van de meest toonaangevende online retailers van Nederland, met een breed scala aan producten en meer dan 2.500 merken. Het bedrijf is al meer dan 70 jaar actief en heeft zich ontwikkeld tot een begrip in de wereld van e-commerce. Met een modern distributiecentrum en geavanceerde logistieke processen zorgt Wehkamp voor snelle en betrouwbare leveringen aan klanten door heel Nederland.

Tijdens dit exclusieve evenement krijg je de unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij Wehkamp en te ontdekken hoe zij hun logistieke processen optimaliseren om aan de vraag van hun klanten te voldoen. Je zult worden rondgeleid door het distributiecentrum en kunt zien hoe de logistiek van Wehkamp naadloos is geïntegreerd in hun e-commerceactiviteiten.

Daarnaast zal er een informatieve kennissessie plaatsvinden waarin je waardevolle inzichten krijgt in de uitdagingen en innovaties op het gebied van logistiek en duurzaamheid binnen de e-commercebranche.

Belangrijke update over het aanmelden

Vanwege de grote belangstelling voor dit evenement, zal er een selectieprocedure worden gehanteerd waarbij studenten voorrang krijgen. Daarom hebben we besloten om het aanmelden via de website stop te zetten. Als je tot de doelgroep behoort en graag wilt deelnemen, stuur dan een e-mail naar info@jonglogistiek.nl.

We zullen ons best doen om extra ruimte beschikbaar te maken voor degenen die niet binnen de doelgroep vallen. De bevestiging van deelname aan dit evenement zal een maand van tevoren worden gecommuniceerd.

Urenschema

Programma

13:00 - 13:30
Inloop
13:30 - 14:00
Welkomstwoord
14:00 - 14:30
Werken bij Wehkamp
14:30 - 15:30
Rondleiding en speeddates
15:30 - 16:00
Afsluiting en borrel

Datum

01 november 2023
Verlopen!

Tijd

13:00 - 16:00

Locatie

Zwolle
Paderbornstraat 21, 8028 NB Zwolle
Categorie
Jong Logistiek Nederland

Organisator

Jong Logistiek Nederland
Email
info@jonglogistiek.nl
Website
https://jonglogistiek.nl