Bezoek SEW Eurodrive

Heb je weleens afgevraagd hoe bagage op Schiphol zo snel van het vliegtuig naar de aankomsthal wordt getransporteerd? Of, hoe bierflesjes in een oogwenk worden gebotteld met jouw favoriete bier? Misschien dat je in een attractiepark eens is opgevallen hoe het toch komt dat die achtbaan zo vliegensvlug gaat (in positieve zin dan). Waarschijnlijk heb je nog nooit stilgestaan bij bovengenoemde situaties. Daarom willen wij jou in beweging brengen door een kijkje in de keuken te nemen bij SEW Eurodrive in Rotterdam.

SEW is een toonaangevende internationale fabrikant van motoren, frequentieregelaars en tandwielkasten. In feite alles wat met aandrijf- en besturingstechniek te maken heeft dus. Over heel de wereld zijn zo’n 17.000 mensen werkzaam bij SEW, en in Nederland werken er ruim 140 mensen bij het bedrijf. Naast engineering en sales is er ook assemblage aanwezig bij de locatie in Rotterdam. In het assemblageproces worden de laatste inzichten op het gebied van Smart Industry toegepast.

Smart Industry, ook wel de vierde industriële revolutie genoemd, is een trend waarbij in steeds verdergaande vorm automatisering en data-uitwisseling wordt geïntegreerd met industriële technieken. Dat zou moeten leiden tot “smart factories”, maar wat dat precies inhoudt en wat dat betekent voor de fabriek van de toekomst zullen we ervaren tijdens het bedrijfsbezoek op 30 januari. Lijkt jou dat interessant? Meld je dan gelijk hieronder aan en dan zien we je de 30e!

Urenschema

Dag 1

15:30 - 16:00
Ontvangst
16:00 - 16:30
Presentatie: SEW
16:30 - 17:30
Rondleiding
17:30 - 18:30
Discussie
Aansluitend een moment van netwerken

Datum

30 januari 2019
Verlopen!

Locatie

SEW Eurodrive
Industrieweg 175, Rotterdam, Netherlands
Categorie