Aangescherpte maatregelen rondom COVID-19

De logistiek achter witgoed! – UITGESTELD

Ook zo benieuwd naar de logistiek achter witgoed? Hoe ziet de opslag en transport eruit van ruim 2 miljoen witgoedapparaten per jaar? Welke uitdagingen komen daar bij kijken? Op donderdag 12 maart nemen we een kijkje bij Vonk en Co, een logistiek dienstverlener die gespecialiseerd is in de opslag en distributie van witgoed.

Vonk en Co is een familiebedrijf dat opgericht is in 1947. Met gemotiveerd personeel en een wagenpark dat ruim voldoet aan de eisen van deze tijd, verzorgen zij de totale logistieke activiteiten voor een aantal opdrachtgevers zoals: Smeg, Miele, Liebherr, Bosch/Siemens, Sharp en Inventum. In totaal beschikken zij over een opslagcapaciteit van zo’n 60.000m2. Vanuit hun warehouse in Tiel worden dagelijks leveringen verzorgd naar de winkels, retailers en consumenten.

Vanwege de Corona maatregelen wordt dit evenement verplaatst! We gaan proberen een nieuwe datum te regelen voor dit evenement, wanneer de nieuwe datum bekend is zullen we dit communiceren en aanpassen op de website.

Datum

12 maart 2020
Verlopen!

Tijd

15:00 - 19:00

Locatie

Int. Transportbedrijf Vonk en Co
Het Eek 3, 4004 LM Tiel, Nederland
Categorie