Dé Logistieke Speeddate – Digital Edition

Vanuit Jong Logistiek Nederland is besloten om Dé Logistieke Speeddate door te laten gaan, maar dan digitaal! Gezien de huidige ontwikkelingen rondom het Corona-virus en de richtlijnen vanuit het RIVM is het helaas niet mogelijk om een ‘’fysieke’’ editie te organiseren.

Op woensdag 22 april zal Dé Logistieke Speeddate daarom voor het eerst digitaal worden georganiseerd! In deze bizarre nieuwe realiteit worden wij uitgedaagd om op nieuwe en creatieve manieren toch te blijven werken aan de versterking van de logistieke sector in Nederland. Met deze eDLS gaan we hiermee een eerste stap zetten en hopelijk kunnen wij rekenen op jouw support. Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt om alles op poten te zetten. Houd onze social media in de gaten voor meer informatie! Zien we jou op woensdag 22 april online terug op onze eDLS?

Interactieve (digitale) sessie met TNO

Naast de speeddates hebben we in samenwerking met TNO een sessie georganiseerd; “Tool Innovatie Leiderschap (TIL): Leidinggeven­­­ aan innovatie in de logistiek”.

Bij het innoveren in een bedrijf moet je, als (toekomstig) leidinggevende, samenwerken met verschillende belanghebbenden, waar je allerlei competenties voor nodig hebt.

De tool helpt gebruikers te bepalen of ze geschikt zijn om ‘leiding te geven aan een innovatie’. Met deze tool kijk je naar je eigen competenties. Je benoemt je leerdoelen om bepaalde competenties te verbeteren en op een overzicht kun je zien welke cursussen kunnen helpen om die competenties te verbeteren.

In deze workshop van een uur pas je de tool toe, ongeacht of je werkt of studeert. Daarna bespreek je samen met TNO wat je ervaringen zijn, zodat TNO de tool kan verbeteren.

Deelnemende bedrijven

Inmiddels hebben de volgende bedrijven zich al aangemeld om met jou in gesprek te gaan:

Meld jezelf nu aan via https://jln-dls2020.eventbrite.nl om jouw plek te verzekeren. Aanmeldingen zijn immers beperkt!

The Sky Cloud Is The Limit!

Urenschema

Dag 1

13:00 - 13:15
Speeddate Ronde 1
13:20 - 13:35
Speeddate Ronde 2
13:40 - 13:55
Speeddate Ronde 3
14:00 - 14:15
Speeddate Ronde 4
14:20 - 14:35
Speeddate Ronde 5
14:40 - 14:55
Speeddate Ronde 6
15:00 - 15:15
Speeddate Ronde 7
15:20 - 15:35
Speeddate Ronde 8

Datum

22 april 2020
Verlopen!
Categorie