Dé Logistieke Speeddate

Op 22 mei 2019 zal wederom, na een succesvol evenement in 2018, Dé Logistieke Speeddate (DLS) plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Tijdens De Logistieke Speeddate ondersteunen we studenten en Young Professionals in hun zoektocht naar stageplekken, afstudeeropdrachten en een eerste of tweede logistieke functie. Dit doen wij door hen in contact te brengen met diverse bedrijven tijdens verschillende speeddates en break-out sessies.

Het thema dit jaar is: ‘Develop your future’. Een thema waarbij we ons richten op de toekomst van de logisticus en waarbij de ontwikkeling van de student en Young Professional centraal staat. Zo zullen onze partners KennisDC Logistiek, Yacht en de Topsector Logistiek op dit thema inhaken met leerzame en interessante break-out sessies. Vervolgens zal de dag worden afgesloten met een inspirerende key note over werkgeluk door de bekende Young Professional spreker: Justin Junier.

De Speeddate

Tijdens een 10 minuten durende speeddate leg je het eerste contact met het bedrijf en krijg je de kans om jezelf van jouw beste kant te laten zien. Voorafgaand aan de speeddate lever je een CV in die wordt doorgestuurd aan het bedrijf. Tijdens de speeddate zal het bedrijf daar ongetwijfeld vragen over stellen, dus zorg voor een goede voorbereiding.

10 minuten is natuurlijk veel te kort om echt kennis te maken, dus blijf vooral hangen tot de borrel om nog verder te kunnen praten met het bedrijf van jouw dromen!

Bedrijven

Met onder andere de volgende selectie aan bedrijven hebben we wederom een zeer divers aanbod. Ze zijn actief in verschillende sectoren maar hebben allemaal één ding gemeen:

Ze zijn continue bezig met logistiek en zijn opzoek naar jou!

Meld je nu aan om jouw plek te reserveren, aanmeldingen zijn immers beperkt.

Jij bent aan Z!

Datum

22 mei 2019
Verlopen!

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeurs, Utrecht, Nederland
Categorie