Dé Logistieke Speeddate – Fysieke editie!

Wil jij in 1 dag op een makkelijke en efficiënte manier 1-op-1, 10 minuten in gesprek met verschillende logistieke bedrijven, maak dan snel je aanmelding in orde.

Dé logistiek professional die op zoek is naar zijn eerste of tweede baan. Hij/zij heeft mogelijk al enige logistieke werkervaring. Typische kandidaten zijn logistieke HBO/WO studenten die nèt hun diploma hebben behaald en graag werkervaring op willen doen en afgestudeerden die al 1 of 2 jaar werkervaring hebben.

Ben jij ontzettend gemotiveerd in het vinden van een uitdagende baan en wil je de kans voor een sollicitatie bij een van de aangemelde bedrijven vergroten? Meld jezelf dan nu aan om jouw plek te verzekeren. Aanmeldingen zijn immers beperkt!

Daarnaast vullen we de dag met interactieve en informatieve sessies waaronder bijvoorbeeld een workshop en een aantal leuke sprekers die jou helpen in jouw toekomstige logistieke loopbaan!

Tot snel!

Programma

De editie vindt plaats op de beursvloer tijdens ICT&Logistiek in de Jaarbeurs Utrecht op de eerste beurstdag (10 november).

Hierbij de planning voor 10 November:
09:30 Beursvloer open (Hal 1, plattegrond hieronder), voor toegang, graag hier nog even registreren.
12:00 Tot deze tijd kan je lekker de beursvloer over om te netwerken, maar zorg dat je op tijd terug bent voor de opering.
12:45 Centrale opening
13:00 Eerste Speeddate Ronde
17:00 Sluit

Rondes duren 15 minuten en verwachten je dan ook bij meerdere bedrijven op 1 dag in te delen (natuurlijk afhankelijk van de voorkeur die jij bij je aanmelding op kan geven).

Wat meenemen:
– Je CV, deze kan je digitaal uploaden bij je aanmelding
– Pen, kladblok voor aantekeningen
– Visitekaartje, mocht je die hebben?
– Je telefoon, voor de Corona Check App.
Wij sturen je uiterlijk 8 november het matchschema zodat je weet bij welke bedrijven je aan tafel kan schuiven. Mocht je je voorkeur nog niet gemeld hebben bij de aanmelding, dan kan dat nog in een reply op deze mail. Wij zullen ons best doen je bij zo veel mogelijk bedrijven te laten aanschuiven.
Daarnaast zullen wij op de beursvloer een scherm plaatsen waar de rondes live worden bijgehouden.

Extra informatie

Wij houden de maatregelen goed in de gaten. Houdt de website van de ICT & Logistiek in de gaten voor de laatste corona maatregelen. Naar alle verwachtingen kunnen wij weer een mooi fysiek evenement neerzetten. Mochten er onverhooopt toch verscherpingen komen, zullen wij zoals al eerder bewezen alles digitaal op MS Teams organiseren. Uiteraard informeren wij je daar tijdig over!

We delen nog meer info op onze socials en in onze nieuwsbrief. Zorg dus dat je ons volgt op LinkedIn, Facebook en Insta en inschreven staat in onze nieuwsbrief!

Deze bedrijven doen deze editie mee:

Over het bedrijf

Binnen de e-Commerce branche van Albert Heijn worden dagelijks duizenden boodschappen voorbereid voor onze klanten onder het motto “ Alle ingrediënten voor een beter leven. Voor iedereen.”

Deze, online bestelde boodschappen, worden elke dag met de grootste zorg voorbereid, gecontroleerd en bij de klanten thuis, aan de deur bezorgd.

Het voorbereiden van deze orders gebeurd in de Home Shop Centra die door heel Nederland gevestigd zijn.

Hier is Ahold naar op zoek

Albert Heijn is op zoek naar young professionals met een interesse in de snelgroeiende wereld van de e-Commerce en daar graag een bijdrage aan willen leveren.

Branche

e-Commerce

Over het bedrijf

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke oplossingen. We hebben kantoren in meer dan 80 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten. Onze organisatie is opgedeeld in de drie divisies Air & Sea, Road en Solutions. Air & Sea biedt wereldwijd oplossingen voor de meest veeleisende logistieke uitdagingen in zee-en luchtvracht.

Hier is DSV naar op zoek

De #1 in logistiek, DSV, doet mee aan komende e-DLS editie op 10 november. Ze zijn op zoek naar stagiaires/ management trainees/ young professionals in verschillende regio’s. Ben jij op zoek naar een stage/baan/opdracht?

Branche

Supply Chain

Over het bedrijf

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al 75 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Vanuit verschillende businessunits zijn wij actief in de hele supply chain. Het onderdeel H&S Foodtrans vervoert vloeibare levensmiddelen ‘multimodaal’. Dat wil zeggen dat het product wordt vervoerd in tankcontainers, waarbij van meerdere transportmodaliteiten gebruik gemaakt wordt: weg, water en rails.

Hier is H&S Groep naar op zoek

Stagiaires en Young Professionals

Branche

Logistiek

Over het bedrijf

Lidl is de nummer drie supermarkt van Nederland met meer dan 430 filialen. Wereldwijd zijn wij de nummer 4 supermarkt, actief in 32 landen in Europa en de VS. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud, kwaliteit en klantgerichtheid centraal staan.

Hier is Lidl naar op zoek

We zijn bij Lidl op zoek naar (bijna) afgestudeerde ambitieuze kandidaten. We hebben voor maart weer verschillende traineeships open in de richting van logistiek en supply chain. Tevens kunnen er aanvragen gedaan worden voor een stage en kunnen we altijd in overleg voor onze afdeling logistiek op het hoofdkantoor.

Branche

Retail / Supermarkt

Over het bedrijf

Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener die klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossing biedt voor haar klanten. Mainfreight blijft haar wereldwijde positie versterken, met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Amerika, Australië, Azië en Europa. Mainfreight is gefundeerd op een 100-jarenvisie. Alle beslissingen worden genomen vanuit de gedachte dat we hier nog 100 jaar zullen zijn. Deze visie beïnvloedt onze aanpak bij het werven en opleiden van teamleden, de relaties met klanten en leveranciers, de groeistrategieën en bij fiscaal en juridische structuren. We stimuleren interne doorgroeimogelijkheden en moedigen innovatieve, niet-hiërarchische en doorslaggevende ideeën aan.

Hier is Mainfreight naar op zoek

Mainfreight doet mee aan komende e-DLS editie op 10 November. Ze zijn op zoek naar trainees / young professionals in alle branches in Nederland. Ben jij op zoek naar een baan waarbij jij meer leert over jouw interesses en sterke punten? Meld je dan nu aan!

Branche

Logistiek & supply chain

Over het bedrijf

Inther Group te Venray is een system integrator van logistieke automatiseringssystemen. Wij realiseren wereldwijd logistieke projecten waarbij we complete distributiecentra en magazijnen inrichten. Hierbij speelt de door Inther ontwikkelde automatiseringssuite (Inther LC) steeds een centrale rol. Inther luistert, ontwerpt, levert, integreert en draagt 100 procent eindverantwoordelijkheid voor zijn projecten.

Hier is Inther naar op zoek

Inther Group doet mee aan komende DLS editie op 10 november. Ze zijn op zoek naar zowel Young Professionals als ook (afstudeer)stagiaires in regio Limburg en Noord-Brabant. Ben jij op zoek naar een stage/baan/opdracht? Meld je dan nu aan!

Branche

Logistieke Automatisering

Over het bedrijf

In Samsung SDS Global SCL bieden wij innovatieve services door geoptimaliseerde logistieke oplossingen te ontwikkelen en toe te passen. Wij bieden geïntegreerde logistieke en informatiediensten op basis van ons eigen Cello-platform en we bieden SCM / Logistiek-advies aan onze klanten. We bieden volledig logistiek procesbeheer, inclusief uitvoering, advisering en optimalisatie. In Europa is onze belangrijkste klant Samsung Electronics met wie we samenwerken om hun Europese Supply Chain-strategie voor alle elektronica te optimaliseren.

Hier is Samsung SDS naar op zoek

Wij zoeken vooral young professionals.

Branche

Logistiek

Over het bedrijf

Geef jouw carrière een impuls met onze deeltijd Master in International Supply Chain Management! Als afgestudeerde ben je er klaar voor om de volgende stap te zetten. Een senior rol en uiteindelijk een directeursfunctie is een reële mogelijkheid.

Hier is Hogeschool Rotterdam naar op zoek

Studenten voor onze Master International Supply Chain Management.

Branche

Opleiding: International Supply Chain Management (Deeltijd en Voltijd)

Deze bedrijven deden vorige editie mee:

Datum

10 november 2021
Verlopen!

Tijd

Tijdsschema onder voorbehoud
10:00 - 17:00

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeurs, Utrecht, Nederland
Categorie
Jong Logistiek Nederland

Organisator

Jong Logistiek Nederland
Email
info@jonglogistiek.nl
Website
https://jonglogistiek.nl