Dé Logistieke Speeddate – Fysieke editie!

Wil jij in 1 dag op een makkelijke en efficiënte manier 1-op-1, 10 minuten in gesprek met verschillende logistieke bedrijven, maak dan snel je aanmelding in orde.

Dé logistiek professional die op zoek is naar zijn eerste of tweede baan. Hij/zij heeft mogelijk al enige logistieke werkervaring. Typische kandidaten zijn logistieke HBO/WO studenten die nèt hun diploma hebben behaald en graag werkervaring op willen doen en afgestudeerden die al 1 of 2 jaar werkervaring hebben.

Ben jij ontzettend gemotiveerd in het vinden van een uitdagende baan en wil je de kans voor een sollicitatie bij een van de aangemelde bedrijven vergroten? Meld jezelf dan nu aan om jouw plek te verzekeren. Aanmeldingen zijn immers beperkt!

Daarnaast vullen we de dag met interactieve en informatieve sessies waaronder bijvoorbeeld een workshop en een aantal leuke sprekers die jou helpen in jouw toekomstige logistieke loopbaan!

Tot snel!

Programma

De editie vindt plaats op de beursvloer tijdens ICT&Logistiek in de Jaarbeurs Utrecht op de eerste beurstdag (10 november). We zijn nog druk bezig met de planning, maar verwachten te starten om 10:00 met een centrale opening. Vervolgens start de eerste ronde rond 12:00 en eindigt uiterlijk om 17:00. Rondes duren 15 minuten en verwachten je dan ook bij meerdere bedrijven op 1 dag in te delen (natuurlijk afhankelijk van de voorkeur die jij later op kan geven).

Extra informatie

Wij houden de maatregelen goed in de gaten. Naar alle verwachtingen kunnen wij weer een mooi fysiek evenement neerzetten. Mochten er onverhooopt toch verscherpingen komen, zullen wij zoals al eerder bewezen alles digitaal op MS Teams organiseren. Uiteraard informeren wij je daar tijdig over!

Meer bedrijven zullen zich gaan aanmelden de komende weken. We zullen dit natuurlijk op onze socials en in onze nieuwsbrief gaan delen. Zorg dus dat je ons volgt op LinkedIn, Facebook en Insta en inschreven staat in onze nieuwsbrief!

Deze bedrijven deden vorige editie mee:

Informatie over de tot nu toe aangemelde bedrijven

Over het bedrijf

Bij Dimensys adviseer je klanten hoe zij hun processen kunnen optimaliseren, al dan niet met behulp van bedrijfssoftware. Daarnaast ondersteun jij het implementeren of verbeteren van hun (SAP) software. Onze professionele houding naar buiten vullen we aan met een hechte, persoonlijke sfeer van binnen. Tot onze klanten rekenen wij onder meer: Heijmans, ProRail, BAM, Siemens, Philips, DAF Trucks en Pringles.

Als trainee word je in 1 jaar opgeleid tot Process IT Consultant. Onder begeleiding van je eigen coach krijgt je ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling een stimulans.

Hier is Dimensys naar op zoek

Op de komende DLS editie van Jong Logistiek Nederland is ook Dimensys aanwezig. Bij Dimensys adviseer je klanten hoe zij hun processen kunnen optimaliseren, al dan niet met behulp van de meeste innoverende bedrijfssoftware. Ze zijn op zoek naar Process & IT Consultancy trainees. Meld je aan op de website van Jong Logistiek Nederland.

Branche

Bouw, Chemie, Farmacie, Infrastructuur, Installatie, Metaal & Automotive, Utilities, Verhuur, Voedingsmiddelen

Over het bedrijf

Het detacheren van Supply Chain & Logistics professionals bij zeer uiteenlopende top 500 bedrijven.

Hier is DPA naar op zoek

Op de komende DLS editie van Jong Logistiek Nederland is ook DPA weer aanwezig. Ze zijn op zoek naar young professionals op het gebied van Supply Chain & Logistics in heel Nederland! Ben jij op zoek naar een zeer afwisselende baan waarbij je mee gaat draaien binnen zeer uiteenlopende top 500 bedrijven? Je kunt je aanmelden op de website van Jong Logistiek Nederland.

Branche

Detachering

Over het bedrijf

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke oplossingen. We hebben kantoren in meer dan 80 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten. Onze organisatie is opgedeeld in de drie divisies Air & Sea, Road en Solutions. Air & Sea biedt wereldwijd oplossingen voor de meest veeleisende logistieke uitdagingen in zee-en luchtvracht.

Hier is DSV naar op zoek

Op de komende DLS editie van Jong Logistiek Nederland is ook DSV Global Transport & Logistics aanwezig. DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke oplossingen. Deze organisatie is opgedeeld in drie divisies Air & Sea, Road en Solutions en hebben in Nederland ruim 20 vestigingen. Ze zijn op zoek, voor verschillende standplaatsen en regio’s, naar stagiaires/ management trainees/ young professionals. Je kunt je aanmelden op de website van Jong Logistiek Nederland.

Branche

Supply Chain

Over het bedrijf

Lidl is de nummer drie supermarkt van Nederland met meer dan 430 filialen. Wereldwijd zijn wij de nummer 4 supermarkt, actief in 32 landen in Europa en de VS. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud, kwaliteit en klantgerichtheid centraal staan.

Hier is Lidl naar op zoek

Op de komende DLS editie van Jong Logistiek Nederland is ook Lidl weer aanwezig. Ze zijn op zoek naar nieuwe trainees (start september) en stagiaires in verschillende regio’s of op hun hoofdkantoor in Huizen. Ben jij op zoek naar een uitdaging? Je kunt je aanmelden op de website van Jong Logistiek Nederland.

Branche

Retail / Supermarkt

Evenement boeken

Deelname DLS

Deelname DLS

1 Ticket geselecteerd.

Beschikbare Tickets: 48

Het Deelname DLS ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

10 november 2021

Tijd

Tijdsschema onder voorbehoud
10:00 - 17:00
Jaarbeurs Utrecht

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeurs, Utrecht, Nederland
Categorie
Jong Logistiek Nederland

Organisator

Jong Logistiek Nederland
Email
info@jonglogistiek.nl
Website
https://jonglogistiek.nl
REGISTREREN

Deelnemers

Geen deelnemers gevonden! Wees de eerste die boekt!

Weer

9 ° C
Wind: 16 KPH
Luchtvochtigheid: 1 %
QR code