Dé Logistieke Speeddate – Digital Edition – 21 april 2021

Wil jij in 1 dag op een makkelijke en efficiënte manier 1-op-1, 10 minuten in gesprek met verschillende logistieke bedrijven, maak dan snel je aanmelding in orde. 

Deze bedrijven zijn met name geïnteresseerd naar: 

Dé logistiek professional die op zoek is naar zijn eerste of tweede baan. Hij/zij heeft mogelijk al enige logistieke werkervaring. Typische kandidaten zijn logistieke HBO/WO studenten die nèt hun diploma hebben behaald en graag werkervaring op willen doen en afgestudeerden die al 1 of 2 jaar werkervaring hebben.  

Ben jij ontzettend gemotiveerd in het vinden van een baan en wil je de kans voor een sollicitatie bij een van deze bedrijven vergroten? Meld jezelf dan nu aan om jouw plek te verzekeren. Aanmeldingen zijn immers beperkt!  

Daarnaast vullen we de dag met interactieve en informatieve sessies waaronder bijvoorbeeld een workshop en een aantal leuke sprekers die jou helpen in jouw toekomstige logistieke loopbaan! 

Tot snel!

Programma

De editie vindt plaats op MS Teams en duurt van 13:00 tot uiterlijk 17:00. Rondes duren 15 minuten en kunnen er dus maximaal 16 van worden gefaciliteerd (pauze niet meegerekend). 

Extra informatie

Wij houden de maatregelen goed in de gaten en zijn achter de schermen ook nog aan het kijken naar mogelijkheden voor een hybride editie waarbij wij digitaal en fysiek proberen te combineren of fysiek zo in orde hebben dat dit geoorloofd is. Zodra meer bekend, delen wij dit natuurlik op onze socials en in onze nieuwsbrief. Zorg dus dat je ons volgt en inschreven staat! 

Deze bedrijven hebben zich al aangemeld voor deze editie

Evenement boeken

Deelname eDLS

1 Ticket geselecteerd.

Beschikbare Tickets: 119

Het ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

21 april 2021

Tijd

13:00 - 17:00
Categorie
Jong Logistiek Nederland

Organisator

Jong Logistiek Nederland
Email
info@jonglogistiek.nl
Website
https://jonglogistiek.nl
REGISTREREN

Deelnemers

QR code