Dé Logistieke Speeddate – Digital Edition – 21 april 2021

Wil jij in 1 dag op een makkelijke en efficiënte manier 1-op-1, 10 minuten in gesprek met verschillende logistieke bedrijven, maak dan snel je aanmelding in orde. 

Dé logistiek professional die op zoek is naar zijn eerste of tweede baan. Hij/zij heeft mogelijk al enige logistieke werkervaring. Typische kandidaten zijn logistieke HBO/WO studenten die nèt hun diploma hebben behaald en graag werkervaring op willen doen en afgestudeerden die al 1 of 2 jaar werkervaring hebben.  

Ben jij ontzettend gemotiveerd in het vinden van een baan en wil je de kans voor een sollicitatie bij een van deze bedrijven vergroten? Meld jezelf dan nu aan om jouw plek te verzekeren. Aanmeldingen zijn immers beperkt!  

Daarnaast vullen we de dag met interactieve en informatieve sessies waaronder bijvoorbeeld een workshop en een aantal leuke sprekers die jou helpen in jouw toekomstige logistieke loopbaan! 

Tot snel!

Programma

De editie vindt plaats op MS Teams en start om 12:00 met een centrale opening. Vervolgens start de eerste ronde om 13:00 en eindigt uiterlijk om 17:00. Rondes duren 15 minuten en kunnen er dus maximaal 12 van worden gefaciliteerd (pauze niet meegerekend).

Extra informatie

Wij houden de maatregelen goed in de gaten en zijn achter de schermen ook nog aan het kijken naar mogelijkheden voor een hybride editie waarbij wij digitaal en fysiek proberen te combineren of fysiek zo in orde hebben dat dit geoorloofd is. Zodra meer bekend, delen wij dit natuurlijk op onze socials en in onze nieuwsbrief. Zorg dus dat je ons volgt en inschreven staat!

Deze bedrijven hebben zich al aangemeld voor deze editie

Informatie over de bedrijven

Over het bedrijf

Wij zijn Boltrics en wij leveren onze eigen gebouwde software oplossing (basis: Microsoft 365 BC) aan logistiek dienstverleners. Dat klinkt wellicht wat standaard, maar wij doen veel dingen écht anders bij onze klanten. Zo werken wij volgens een Fixed Time en Fixed Price principe waardoor onze klanten binnen 3 maanden live gaan! Steeds meer buitenlandse bedrijven weten onze oplossing te vinden. Heb je nationale en/of internationale ambities? Dan krijg je bij Boltrics de kans het avontuur aan te gaan!

Hier is Boltrics naar op zoek

Op de komende DLS editie van Jong Logistiek Nederland is ook Boltrics weer aanwezig. Boltrics is een jonge, innovatieve en enigszins eigenwijze organisatie. Samen met ruim 50 collega’s bouwen zij aan dé branchestandaard voor de logistieke sector in Nederland en ver daarbuiten, met Microsoft Dynamics 365 Business Central als basis én volgens een fixed time, fixed price principe. Dit betekent dat alle klanten binnen 3 maanden geïmplementeerd worden en live gaan. Durf jij het aan? Ze zijn op zoek naar Young professionals met een passie voor Logistiek & IT. Je kunt je aanmelden op de website van Jong Logistiek Nederland.

Branche

Logistiek & software

Over het bedrijf

Bij Dimensys adviseer je klanten hoe zij hun processen kunnen optimaliseren, al dan niet met behulp van bedrijfssoftware. Daarnaast ondersteun jij het implementeren of verbeteren van hun (SAP) software. Onze professionele houding naar buiten vullen we aan met een hechte, persoonlijke sfeer van binnen. Tot onze klanten rekenen wij onder meer: Heijmans, ProRail, BAM, Siemens, Philips, DAF Trucks en Pringles.

Als trainee word je in 1 jaar opgeleid tot Process IT Consultant. Onder begeleiding van je eigen coach krijgt je ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling een stimulans.

Hier is Dimensys naar op zoek

Op de komende DLS editie van Jong Logistiek Nederland is ook Dimensys aanwezig. Bij Dimensys adviseer je klanten hoe zij hun processen kunnen optimaliseren, al dan niet met behulp van de meeste innoverende bedrijfssoftware. Ze zijn op zoek naar Process & IT Consultancy trainees. Meld je aan op de website van Jong Logistiek Nederland.

Branche

Bouw, Chemie, Farmacie, Infrastructuur, Installatie, Metaal & Automotive, Utilities, Verhuur, Voedingsmiddelen

Over het bedrijf

Het detacheren van Supply Chain & Logistics professionals bij zeer uiteenlopende top 500 bedrijven.

Hier is DPA naar op zoek

Op de komende DLS editie van Jong Logistiek Nederland is ook DPA weer aanwezig. Ze zijn op zoek naar young professionals op het gebied van Supply Chain & Logistics in heel Nederland! Ben jij op zoek naar een zeer afwisselende baan waarbij je mee gaat draaien binnen zeer uiteenlopende top 500 bedrijven? Je kunt je aanmelden op de website van Jong Logistiek Nederland.

Branche

Detachering

Over het bedrijf

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke oplossingen. We hebben kantoren in meer dan 80 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten. Onze organisatie is opgedeeld in de drie divisies Air & Sea, Road en Solutions. Air & Sea biedt wereldwijd oplossingen voor de meest veeleisende logistieke uitdagingen in zee-en luchtvracht.

Hier is DSV naar op zoek

Op de komende DLS editie van Jong Logistiek Nederland is ook DSV Global Transport & Logistics aanwezig. DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke oplossingen. Deze organisatie is opgedeeld in drie divisies Air & Sea, Road en Solutions en hebben in Nederland ruim 20 vestigingen. Ze zijn op zoek, voor verschillende standplaatsen en regio’s, naar stagiaires/ management trainees/ young professionals. Je kunt je aanmelden op de website van Jong Logistiek Nederland.

Branche

Supply Chain

Over het bedrijf

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in Europa voor de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 75 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Wij willen voorloper zijn én blijven in de logistieke- en transportsector en collega speel je hier een belangrijke rol in.

Hier is H&S Group naar op zoek

Op de komende DLS editie van Jong Logistiek Nederland is ook de H&S Group aanwezig. De H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al 75 jaar bieden zij hun klanten logistieke concepten en oplossingen op maat. Daarmee zijn zij actief in de hele supply chain en het werkveld beslaat heel Europa. De H&S Group is op zoek naar young professionals in Barneveld. Ben jij op zoek naar een stageplek of baan, waarbij je in aanraking komt met de bijzondere wereld van vloeibare levensmiddelen en de hele dag schakelt met verschillende partijen in de gehele logistieke keten? Je kunt je aanmelden op de website van Jong Logistiek Nederland.

Branche

Transport & Logistiek

Over het bedrijf

Lidl is de nummer drie supermarkt van Nederland met meer dan 430 filialen. Wereldwijd zijn wij de nummer 4 supermarkt, actief in 32 landen in Europa en de VS. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud, kwaliteit en klantgerichtheid centraal staan.

Hier is Lidl naar op zoek

Op de komende DLS editie van Jong Logistiek Nederland is ook Lidl weer aanwezig. Ze zijn op zoek naar nieuwe trainees (start september) en stagiaires in verschillende regio’s of op hun hoofdkantoor in Huizen. Ben jij op zoek naar een uitdaging? Je kunt je aanmelden op de website van Jong Logistiek Nederland.

Branche

Retail / Supermarkt

Over het bedrijf

Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener die klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossing biedt voor haar klanten. Mainfreight blijft haar wereldwijde positie versterken, met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Amerika, Australië, Azië en Europa. Mainfreight is gefundeerd op een 100-jarenvisie. Alle beslissingen worden genomen vanuit de gedachte dat we hier nog 100 jaar zullen zijn. Deze visie beïnvloedt onze aanpak bij het werven en opleiden van teamleden, de relaties met klanten en leveranciers, de groeistrategieën en bij fiscaal en juridische structuren. We stimuleren interne doorgroeimogelijkheden en moedigen innovatieve, niet-hiërarchische en doorslaggevende ideeën aan.

Hier is Mainfreight naar op zoek

Op de komende DLS editie van Jong Logistiek Nederland is ook Mainfreight aanwezig. Ze zijn op zoek naar trainees en young professionals in alle branches in Nederland. Ben jij op zoek naar een baan waarbij jij meer leert over jouw interesses en sterke punten? Meld je aan op de website van Jong Logistiek Nederland.

Branche

Logistiek

Over het bedrijf

SaaS bedrijf, we verkopen software waarmee bedrijven die hun producten online verkopen hun verzendproces optimaliseren.

Hier is Sendcloud naar op zoek

Op de komende DLS editie van Jong Logistiek Nederland is ook Sendcloud aanwezig. Wil je net zo hard groeien als een van de snelstgroeiende techbedrijven van Europa? Maak dan kennis met Sendcloud! Het #1 verzendplatform voor e-commerce in Europa is op zoek logistieke talenten die snel meters willen maken. Als jij klaar bent voor je eerste of tweede stap in de logistieke sector en graag de brug slaat tussen vervoerders en webwinkels, ben jij misschien wel de perfecte match. Meld je aan op de website van Jong Logistiek Nederland.

Branche

IT – Software – Parcel logistics

Over het bedrijf

Supply Value is specialist op het gebied van netwerk optimalisatie. Commercieel (procurement), operationeel (supply chain & operations) en digitaal (digital). Wij leveren advies, implementatiekracht en training en vertalen uw strategie naar concreet resultaat.

Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn overtroffen worden als je samen werkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, met focus op een gezamenlijk doel en minimale transactiekosten. We make strategy work.

Winnaar FD Gazelle Award voor snelst groeiende bedrijven: 2018, 2019 én 2020!

Hier is Supply Value naar op zoek

Op de komende DLS editie van Jong Logistiek Nederland is ook Supply Value aanwezig. Ze zijn op zoek naar stagiaires en young professionals in Zeist. Stages beginnen vanaf september, young professionals per direct. Ben jij op zoek naar een stage of baan waarbij je uitgedaagd wordt om mee te innoveren? Je kunt je aanmelden op de website van Jong Logistiek Nederland.

Branche

Management Consultancy

Datum

21 april 2021
Verlopen!

Tijd

12:00 - 17:00
Categorie
Jong Logistiek Nederland

Organisator

Jong Logistiek Nederland
Email
info@jonglogistiek.nl
Website
https://jonglogistiek.nl