Dé Logistieke Speeddate

Als student is het belangrijk om niet alleen te focussen op je studie, maar ook op het opbouwen van een netwerk. Het kan je kansen bieden voor stages, afstudeeropdrachten of zelfs een baan.

Ontmoet logistieke bedrijven op een efficiënte manier

Dé Logistieke Speeddate biedt logistieke HBO-/WO-studenten en jong professionals uit heel Nederland de kans om op een laagdrempelige en efficiënte manier in gesprek te gaan met verschillende logistieke bedrijven. Deelnemers melden zich van tevoren online aan en geven daarbij aan waar ze naar op zoek zijn en welke interesses ze hebben. Deelnemende bedrijven krijgen voorafgaand aan het event een briefing over de aangemelde kandidaten en hun profiel, waardoor het matchschema optimaal afgestemd kan worden. Een paar dagen voor het evenement krijgen deelnemers te horen bij welke bedrijven zij zijn ingedeeld. Tijdens de 10-minuten durende gesprekken kunnen studenten zich niet alleen voorstellen en verkopen, maar ook meer te weten komen over het bedrijf en misschien zelfs on-the-spot een stage, afstudeeropdracht of baan regelen. De speeddate is daarnaast een uitstekende manier om de sector beter te leren kennen, aan het netwerk te bouwen en waardevolle ervaring op te doen. Wil jij jouw kans op een uitdagende stage of baan vergroten? Meld je dan nu aan voor Dé Logistieke Speeddate.

Terugblik op de vorige editie

Op dinsdag 8 november vond de najaarseditie van Dé Logistieke Speeddate plaats op Logistica Next en ICT&Logistiek in Jaarbeurs Utrecht. Tijdens dit evenement gingen ruim 30 logistieke HBO-/WO-studenten en jong professionals uit heel Nederland in gesprek met 9 verschillende logistieke bedrijven. Naast de speeddates was er ook de mogelijkheid om diverse stands te bezoeken. Het verslag van deze editie is hier te lezen.

De komende editie

De nieuwe editie zal wederom plaatsvinden op woensdag 8 november tijdens ICT&Logistiek in Jaarbeurs Utrecht. Deelname en lunch is kosteloos voor de deelnemers. Het inschrijven is verplicht en elke persoon die zich aanmeldt, wordt verwacht aanwezig te zijn. De deelnemende bedrijven zullen op een later moment bekend worden gemaakt op onze website. Elke deelnemer wordt gevraagd zijn/haar CV te delen, zodat bedrijven zich kunnen voorbereiden op de ontmoetingen.

Aanmelden voor Dé Logistieke Speeddate

Ben je gemotiveerd om een uitdagende stage of baan te vinden en wil je de kans op een sollicitatie vergroten? Meld je dan hier alvast aan voor Dé Logistieke Speeddate. Bij je aanmelding kun je aangeven welke branches je interessant vindt en wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden bij het aanbod van deelnemende bedrijven.

 

Urenschema

Programma

10:30 - 11:00
Inloop
11:00 - 11:15
Opening
11:15 - 12:00
Speeddates
12:45 - 13:30
Lunch
13:30 - 16:00
Speeddates
16:00 - 17:00
Borrel

Inschrijven

Aanmelden

1 Ticket geselecteerd.

Available Tickets: 25

Het Aanmelden ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

08 november 2023

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeurs, Utrecht, Nederland
Categorie
Jong Logistiek Nederland

Organisator

Jong Logistiek Nederland
Email
info@jonglogistiek.nl
Website
https://jonglogistiek.nl
INSCHRIJVEN