Dé Logistieke Speeddate – Fysieke editie

Tijdens Dé Logistieke Speeddate gaan logistieke HBO-/WO-studenten uit heel Nederland op een laagdrempelige en efficiënte manier 1-op-1, 10 minuten in gesprek met verschillende logistieke bedrijven. Deze editie vindt gelijktijdig plaats met Logistica/ICT&Logistiek in de Jaarbeurs Utrecht van 8-10 november 2022 (dinsdag t/m donderdag). Het evenement vindt op één van de drie beursdagen plaats. Dit is afhankelijk van jullie tentamens, toetsen, ingeroosterde zaken. In overleg met jullie docenten zal de exacte datum en tijd worden bepaald. Neem bij interesse contact op met jouw docent en mail naar projecten@jonglogistiek.nl voor meer informatie.

Terugblikken op vorige editie
De vorige editie vond gelijktijdig plaats met ICT&Logistiek op 10 november 2021 in Jaarbeurs Utrecht. We zijn ontzettend blij dat we alle studenten en bedrijven weer fysiek mochten verwelkomen. Terugkijkend op deze editie mogen wij trots zijn dat we 24 studenten en Young Professionals mochten matchen met 7 logistieke bedrijven. Wat ons betreft een goede reden om een nieuwe editie te organiseren in het najaar van 2022.

Meer informatie
Voor meer informatie, kijk op onze webpagina: Dé Logistieke Speeddate

Aanmelden
Ben jij ontzettend gemotiveerd in het vinden van een uitdagende stage of baan en wil je de kans voor een sollicitatie vergroten? Meld jezelf dan nu alvast aan om jouw plek te verzekeren. Bij  je aanmelding kan je aangeven welke branches jij interessant vindt. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden in het aanbod aan deelnemende bedrijven.

Zorg dat je ons volgt op LinkedIn en Instagram en inschreven staat in onze nieuwsbrief!

Evenement boeken

Aanmelden

De datum en tijd op kunnen nog wijzigen. Dit wordt ruimschoots van tevoren aangegeven.

1 Ticket geselecteerd.

Beschikbare Tickets: 29

Het Aanmelden ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

08 november 2022

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeurs, Utrecht, Nederland
Categorie
Jong Logistiek Nederland

Organisator

Jong Logistiek Nederland
Email
info@jonglogistiek.nl
Website
https://jonglogistiek.nl
REGISTREREN

Deelnemers

Weer

7 ° C
Wind: 14 KPH
Luchtvochtigheid: 1 %
X
QR code