Dé Logistieke Speeddate

Tijdens Dé Logistieke Speeddate gaan logistieke HBO-/WO-studenten uit heel Nederland op een laagdrempelige en efficiënte manier 1-op-1, 10 minuten in gesprek met verschillende logistieke bedrijven. Deze editie vindt gelijktijdig plaats met Logistica Next in de Jaarbeurs Utrecht op dinsdag 8 november 2022. Op deze beurs staat het delen van kennis en ervaring centraal en worden nieuwe innovatie-oplossingen getoond die nodig zijn om logistieke processen steeds efficiënter in te richten en effectiever uit te voeren. De ideale kans voor een combinatiebezoek dus!

Terugblikken op vorige editie
De vorige editie vond gelijktijdig plaats met ICT&Logistiek op 10 november 2021 in Jaarbeurs Utrecht. We zijn ontzettend blij dat we alle studenten en bedrijven weer fysiek mochten verwelkomen. Terugkijkend op deze editie mogen wij trots zijn dat we 24 studenten en Young Professionals mochten matchen met 7 logistieke bedrijven. Wat ons betreft een goede reden om een nieuwe editie te organiseren in het najaar van 2022.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op onze algemene webpagina van Dé Logistieke Speeddate.

Deelnemende bedrijven
Hieronder zijn de logistieke bedrijven vermeld die zich reeds hebben aangemeld voor het evenement. Dit worden er nog meer! Ben je benieuwd naar de bedrijven? Houd dan onze sociale media in de gaten.

Bedrijven

Over het bedrijf
“Het was ambitieus. Wat? Gekkenwerk leek het.” De logistieke branche aan één krachtige standaardoplossing helpen. Volledig gebouwd met Microsoft-technologie. In drie maanden geïmplementeerd. Altijd en voor elke klant up-to-date. Het was 2010 en niemand geloofde dat het kon. We begonnen met een klein team, duidelijke principes en het vaste voornemen om de nummer 1 Microsoft-partner te worden. Without a doubt. Nu zijn we tweehonderd implementaties verder. Ons team telt vijftig collega’s. In Nederland zijn we dé standaard voor logistiek dienstverleners. We zijn toe aan de rest van de wereld.

Hier is Boltrics naar op zoek
Boltrics is op zoek naar jong professionals die op zoek zijn naar hun eerste of tweede baan. Wil jij de logistieke branche aan één krachtige standaardoplossing helpen. Volledig gebouwd met Microsoft-technologie. In drie maanden geïmplementeerd. Altijd en voor elke klant up-to-date. Meld je dan nu aan!

Branche
Logistiek / IT

Over het bedrijf
CEVA Logistics is een wereldwijd opererend logistiek bedrijf. We leveren en exploiteren transport- en supply chain oplossingen voor nationale en multinationale ondernemingen. Met de recente overname van Ingram Micro CLS (o.a. Zalando, Bijenkorf, Bol.com) zijn wij nu de 4e grootste logistiek dienstverlener te wereld. Onze naamsbekendheid groeit snel door de samenwerking tussen CEVA Logistics en Ferrari als logistiek dienstverlener voor de Formule 1 renstal.

Hier is CEVA naar op zoek
We vinden het belangrijk om te investeren in jonge talenten en daarom bieden wij (afstudeer)stages aan voor een breed scala aan studierichtingen. Daarnaast bieden wij een tweejarig Management Traineeship programma aan voor afgestudeerde HBO- en WO bachelor of master studenten.

Branche
Logistiek / Supply Chain

 

Over het bedrijf
Bij Dimensys adviseer je klanten hoe zij hun logistieke processen kunnen optimaliseren, al dan niet met behulp van bedrijfssoftware. Daarnaast ondersteun jij het implementeren of verbeteren van hun (SAP) software. Onze professionele houding naar buiten vullen we aan met een hechte, persoonlijke sfeer van binnen. Tot onze klanten rekenen wij onder meer: Heijmans, ProRail, BAM, Siemens, Phillips, DAF Trucks en Pringles.

Hier is Dimensys naar op zoek
Dimensys is op zoek naar afstudeerders en starters die graag willen leren hoe je logistieke bedrijfsprocessen kunt optimaliseren met innovaties, al dan niet met (SAP) software.

Branche
Logistiek / Consultancy

Over het bedrijf
DSV is een wereldwijde leverancier van transport- en logistieke diensten. We hebben kantoren in meer dan 90 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten.

Onze Nederlandse organisatie is onderverdeeld in de drie divisies Air & Sea, Road en Solutions. Binnen Air & Sea bieden we oplossingen voor de meest veeleisende logistieke uitdagingen in zee- en luchtvracht wereldwijd. Binnen Road vervoeren we dagelijks goederen met meer dan 20.000 vrachtwagens naar elke gewenste bestemming binnen Europa. Binnen Solutions werken we samen met onze klanten om logistieke oplossingen te ontwikkelen die de algehele efficiëntie verhogen en de kosten verlagen. Hiervoor hebben we meer dan 700.000 m2 alleen al in Nederland in diverse magazijnen.

DSV is financieel een zeer solide bedrijf en heeft meer dan 20 vestigingen in Nederland waar we samen met ruim 3.000 collega’s werken aan uw doelstellingen.

Hier is DSV naar op zoek
Wil jij deel uitmaken van iets dat 75.000 keer groter is dan jezelf? Dat is het aantal collega’s dat je zult hebben op jouw reis om de wereld te verbinden en er jouw stempel op te drukken. Heb jij interesse in een stage, traineeship of baan bij DSV, ontmoet ons dan tijdens Dé Logistieke Speeddate van Jong Logistiek Nederland.

Branche
Logistiek / Supply Chain

Over het bedrijf
EASY van A naar B, zonder C, D, E, F en G. Wij zijn een jong transportbedrijf met een duidelijke focus op jou als klant. Het bedrijf is opgericht in 2018 in ’s-Hertogenbosch. De eerste drie jaar waren spannend en moeizaam en het bestaansrecht van EASY Road was lang niet altijd zeker. In 2020 verhuisde het bedrijf naar Barendrecht. Door aanpassingen in het beleid, de organisatie en het bestuur konden we in augustus 2020 een nieuwe start maken. Sindsdien is het team uitgebreid, het aantal trailers uitgebreid, eigen software ontwikkeld, de omzet verdubbeld en is er een stevige basis gelegd om ook de komende jaren flink door te groeien.

Hier is EASY Road Transport naar op zoek
We zijn als startup met een jong ambitieus team heel hard aan het groeien. Daarom zijn we hard op zoek naar (jonge) logistieke talenten om het team te versterken. We bieden doorlopende stagemogelijkheden aansluitend op de periodes die vanuit de opleiding worden gehanteerd (wij zijn flexibel). Daarnaast bieden we young professionals een uitdagende baan met heel veel vrijheid, flexibiliteit en ontwikkelmogelijkheden. Je bent zelf (grotendeels) vrij om je functie in te vullen en de werkzaamheden op te pakken. Cijfers en resultaten zijn volledig transparant en de teamdoelstelling is helder. Bij het behalen van de doelstelling deelt iedereen in de winst.

We werken vanuit een team en niet vanuit een hiërarchie. Het team beslist over nieuwe collega’s, investeringen, uitbreidingen, nieuwe software en alle andere belangrijke beslissingen! Als jij onderdeel wordt van het team kun jij dus ook meedenken en beslissen over de koers van EASY Road Transport!

Branche
Transport/ Expediteur

Over het bedrijf
H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al 75 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Vanuit verschillende businessunits zijn wij actief in de hele supply chain. Het onderdeel H&S Foodtrans vervoert vloeibare levensmiddelen ‘multimodaal’. Dat wil zeggen dat het product wordt vervoerd in tankcontainers, waarbij van meerdere transportmodaliteiten gebruik gemaakt wordt: weg, water en rails.

Hier is H&S Group naar op zoek
Het bedrijf heeft verschillende vacatures open staan, bijvoorbeeld als transportplanner of logistiek coördinator. Daarnaast is H&S op zoek naar zowel stagiaires en Young Professionals.

Branche
Logistiek / Transport

Over het bedrijf
Koppert wil bijdragen aan een betere gezondheid van mens en aarde. In samenwerking met de natuur maken wij de landbouw gezonder, veiliger en productiever. Al meer dan vijftig jaar richten wij ons op het onderzoeken, formuleren en introduceren van oplossingen die in de natuur zelf besloten liggen. Vandaag de dag leidt de volgende generatie ons familiebedrijf richting de toekomst. Met 30 dochterondernemingen over de hele wereld worden onze oplossingen met succes toegepast in meer dan 100 landen.

In onze supply chain werken wij met een moeilijk voorspelbare klantvraag, korte houdbaarheden en levende producten die geconditioneerd opgeslagen én vervoerd moeten worden.

Hier is Koppert naar op zoek
Koppert is op zoek naar jong professionals, die energie krijgen van een dynamische supply chain. Voel jij je ook ‘partner with nature’ en ben je op zoek naar een (bij)baan in een groeiende, dynamische organisatie?

Het bedrijf biedt mogelijkheden om in korte tijd kennis te maken met meerdere facetten van de supply chain, of om zich juist te specialiseren binnen een van deze facetten. Verschillende doorgroeimogelijkheden; binnen én buiten supply chain, nationaal en internationaal.

Branche
Landbouw

 

Over het bedrijf
Lidl is de nummer drie supermarkt van Nederland met meer dan 440 filialen. Wereldwijd zijn wij de nummer 4 supermarkt, actief in 32 landen in Europa en de VS. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud, kwaliteit en klantgerichtheid centraal staan.

Hier is Lidl naar op zoek
Lidl is op zoek naar  trainees in de richting van logistiek of supply chain en leidinggevende in het distributiecentrum. Dit zijn bijvoorbeeld studenten die net zijn afgestudeerd of jong professionals met 1-2 jaar werkervaring.

Branche
Retail

Over het bedrijf
Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener die klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossing biedt voor haar klanten. Mainfreight blijft haar wereldwijde positie versterken, met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Amerika, Australië, Azië en Europa. Mainfreight is gefundeerd op een 100-jarenvisie. Alle beslissingen worden genomen vanuit de gedachte dat we hier nog 100 jaar zullen zijn. Deze visie beïnvloedt onze aanpak bij het werven en opleiden van teamleden, de relaties met klanten en leveranciers, de groeistrategieën en bij fiscaal en juridische structuren. We stimuleren interne doorgroeimogelijkheden en moedigen innovatieve, niet-hiërarchische en doorslaggevende ideeën aan.

Hier is Mainfreight naar op zoek
Mainfreight is op zoek naar trainees en young professionals in alle branches in Nederland. Ben jij op zoek naar een baan waarbij jij meer leert over jouw interesses en sterke punten?

Branche
Logistiek / Supply Chain

Aanmelden
Ben jij ontzettend gemotiveerd in het vinden van een uitdagende stage of baan en wil je de kans voor een sollicitatie vergroten? Meld jezelf dan nu alvast aan om jouw plek te verzekeren. Bij  je aanmelding kan je aangeven welke branches jij interessant vindt. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden in het aanbod aan deelnemende bedrijven.

Zorg dat je ons volgt op LinkedIn en Instagram en inschreven staat in onze nieuwsbrief!

Evenement boeken

Aanmelden

De tijden kunnen nog wijzigen. Meld je wel alvast aan, want op=op.

1 Ticket geselecteerd.

Beschikbare Tickets: 25

Het Aanmelden ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

08 november 2022

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeurs, Utrecht, Nederland
Categorie
Jong Logistiek Nederland

Organisator

Jong Logistiek Nederland
Email
info@jonglogistiek.nl
Website
https://jonglogistiek.nl
REGISTREREN

Deelnemers

Weer

7 ° C
Wind: 14 KPH
Luchtvochtigheid: 1 %
X
QR code