ICT & Logistiek 2018

ICT & LOGISTIEK

ICT & Logistiek is hét jaarlijkse event waar u dé (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de Logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.

7 & 8 NOVEMBER 2018 IN JAARBEURS, UTRECHT

Op 7 en 8 november 2018 zijn de deuren Jaarbeurs wederom voor u geopend voor een bezoek aan ICT & Logistiek. Ook deze editie vindt u op de beurs de nieuwste IT-producten, -oplossingen en -diensten binnen de logistieke branche. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een breed seminarprogramma met diverse keynote sessies, naast de gebruikelijke beursvloer met exposanten. > Deelnemen?

LOGISTIEKPROFS

LogistiekProfs is het online platform voor de logistieke professional en onderdeel van ICT & Logistiek en Logistica. Dagelijks vindt u hier het laatste nieuws, trends en ontwikkelingen in de branche. Maandelijks wordt LogistiekProfs bezocht door ruim 15.000 bezoekers en wekelijks wordt er een nieuwsbrief verstuurd naar 25.000 professionals. Bij deelname aan ICT & Logistiek krijgt u als exposant automatisch een bedrijfsprofiel op LogistiekProfs waarin zodat ook u vind- en zichtbaar bent op het platform niet alleen voor en tijdens de beurs, maar het hele jaar door!

Bron van de tekst: website https://ict-en-logistiek.nl

Datum

07 - 08 november 2018
Verlopen!

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeurs, Utrecht, Nederland
Categorie