Inhousedag Nestlé

Ben jij geïnteresseerd in een traineeship en wil je graag meer te weten komen over de dagelijkse operaties van een wereldwijd bekend bedrijf? Dan is deze inhousedag bij Nestlé dé perfecte kans voor jou!

Op donderdag 11 januari openen zij de deuren van de logistieke afdeling en nodigen ze jou uit om een kijkje te nemen achter de schermen. Tijdens deze dag zul je ontdekken hoe Nestlé erin slaagt om dagelijks miljoenen producten efficiënt en op tijd bij consumenten over de hele wereld te krijgen.

Ontdek de fascinerende wereld van logistiek tijdens de exclusieve inhousedag bij Nestlé!

Wat kun je verwachten tijdens deze unieke ervaring? Allereerst krijg je een warm welkom van ons enthousiaste team, dat je zal begeleiden gedurende de hele dag. Je zult de kans krijgen om te leren over de verschillende aspecten van logistiek, zoals supply chain management, transport, warehousing en distributie. Daarnaast zullen ze je meenemen op een exclusieve rondleiding door het kantoor en krijg je daarna de kans om een realistisch probleem op te lossen tijdens een business case. Je krijgt de gelegenheid om te netwerken met professionals uit de logistieke sector en medewerkers van Nestlé. Dit is dé kans om vragen te stellen, waardevolle connecties te leggen en inzicht te krijgen in mogelijke carrièremogelijkheden binnen de logistiek.

Kortom, de inhousedag bij Nestlé biedt jou een unieke kans om de logistieke wereld van dichtbij te ervaren. Schrijf je snel in en maak deel uit van deze inspirerende middagdag vol kennis, ervaring en nieuwe mogelijkheden!

📍 Stroombaan 14, Amstelveen

Wacht niet langer en meld je aan via de onderstaande link:

Datum

11 januari 2024
Verlopen!

Tijd

12:00 - 17:00
Jong Logistiek Nederland

Organisator

Jong Logistiek Nederland
Email
info@jonglogistiek.nl
Website
https://jonglogistiek.nl