JLN bezoekt Mainfreight in ‘s-Heerenberg!

Waar denk je aan bij een logistiek dienstverlener? Transport? Opslag? Pakketjes van A naar B? Allemaal correct, maar de logistieke dienstverlening is een zeer diverse tak van sport. Dit willen we graag laten zien, daarom bezoekt JLN op 15 maart Mainfreight in ’s-Heerenberg.

Over Mainfreight

Mainfreight Europa kenmerkt zich door zijn familiebedrijf uitstraling, wat neer komt op een informele sfeer met een stevige no-nonsense mentaliteit.

Tot voor kort was de vestiging in ’s-Heerenberg onderdeel van Wim Bosman. In december 2016 werd het bedrijf overgenomen door Mainfreight, een van de grootste logistiek dienstverleners ter wereld. Mainfreight biedt haar klanten logistieke totaaloplossingen, variërend van transporten tot volledige supply chain oplossingen. Op 15 maart onderzoeken we de Supply Chain- en warehouse-oplossingen die Mainfreight aan haar klanten aanbiedt. Ook gaan we dieper in op de thema’s value added logistics, Lean en Voice-picking.

Daarnaast is er voldoende mogelijkheid om te netwerken. Mainfreight is ervan overtuigd dat gemotiveerde mensen de belangrijkste schakel naar succes zijn en biedt young professionals daarom de mogelijkheden om zich te ontwikkelen in hun carrière.

Dus wil jij meer weten over logistieke dienstverlening en weten welke mogelijkheden dit voor jou kan bieden? Meld je dan snel aan!

Urenschema

Dag 1

13:30
Ontvangst
14:00
Presentatie
14:45
Rondleiding
16:00
Vragenstellen
16:30
Feedback van deelnemers
17:00 - 18:00
Afsluiting en borrel

Datum

15 maart 2017
Verlopen!
Mainfreight

Locatie

Mainfreight
Transportweg 5, Azewijn, Nederland
Categorie