JLN Ecommerce Event

Op donderdagochtend 31 augustus 2017 organiseert Jong Logistiek Nederland haar eerste Ecommerce Event! Dit event wordt georganiseerd in het kader van de startweek voor de eerstejaars studenten Logistics Engineering. Het event staat echter ook open voor leden van Jong Logistiek Nederland!

Het doel van het event is vooral om een inkijkje te geven in de wereld van e-commerce. Wat komt er allemaal bij kijken om de logistiek van een online retailer in goede banen te leiden? Hoe moeten webwinkeliers en dienstverleners samenwerken om de klantbehoefte zo goed mogelijk te vervullen?

Wil JIJ bij dit event aanwezig zijn en zo kennismaken met ecommerce? Meld je dan hiernaast en dan zien we jou graag de 31e!

Een van de sprekers bij het event is Kuehne + Nagel. Kuehne + Nagel is een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners ter wereld en heeft een sterke marktpositie in zeevracht, luchtvracht, contract logistiek en transport over land. Kuehne + Nagel begrijpt de unieke logistieke uitdagingen van de Ecommerce markt en heeft e-fulfillment oplossingen ontwikkeld om aan de wensen van hun klanten te voldoen. Tijdens het JLN Ecommerce Event delen zij aansprekende voorbeelden uit de praktijk.

Werken bij Kuehne + Nagel – Alle kansen voor talent

“Medewerkers zijn de basis van ons succes. Wij bieden onze talenten dan ook volop ontwikkelingsmogelijkheden en uitstekende arbeidsomstandigheden. Medewerkers leren van experts uit het vak en komen in contact met grote internationale bedrijven. Ook studenten bieden wij graag een inspirerende, leerzame en leuke omgeving. Wil jij alles weten over logistiek? Ervaring opdoen in een dynamische omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijkuehnenagel.nl.”

Meer weten over de andere bedrijven die een presentatie geven/workshop verzorgen tijdens dit evenement? Ga dan naar deze pagina.

Urenschema

Dag 1

9:00 - 09:15
Opening
09:15 - 10:00
Talk
door Kuehne + Nagel
10:00 - 10:15
Pauze
10:15 - 12:15
Groepsprogramma
waaronder:, Talk van Agradi.nl, Workshop van ViaTim, Workshop van Fietskoeriers.nl
12:15 - 12:30
Afsluiting
12:30
Lunch

Datum

31 augustus 2017
Verlopen!
Hogeschool Rotterdam

Locatie

Hogeschool Rotterdam
Lloydstraat 300, Rotterdam, Nederland
Categorie