JONG DEFENSIE DENKTANK: Ontwikkeling & Innnovatie

Ben jij er klaar voor om in deze zomerperiode ECHT nuttig bezig te zijn? Wil je graag meedenken? Weet jij hoe je mensen motiveert? Of ben jij zelf een soort Emile Ratelband (TJAKKA!)? Dan zijn we als Jong Defensie op zoek naar jouw denkkracht!

Op 15 augustus organiseert de Jong Defensie Denktank een sessie met als onderwerp Ontwikkeling & Innovatie. De afgelopen jaren hebben medewerkers bij Defensie bij het melden van goede ideeën vaak de “Nee”  gehoord of dingen als “We doen het al jaren zo waarom zouden we het veranderen?”. De defensieorganisatie is nu in groei en wil graag de impact van die jaren van bezuinigingen en de nee knikkers positief ombuigen.

Daarom is er een fonds opgericht, het DOSCO Ontwikkelfonds (DOSCO = Defensie Ondersteuningscommando). Bij dit fonds kunnen mensen zich direct melden, zonder tussenkomst van hun leidinggevende, met hun goede ideeën om de organisatie te verbeteren. Het fonds stelt budget, sponsors en contacten beschikbaar om de medewerker zelf met hun goede idee aan de slag te laten gaan.

Maar hoe krijg je medewerkers op alle niveaus in beweging om hun eigen werk of dat van anderen binnen Defensie te verbeteren? De sessie van deze denktank zal daarom in het teken staan van de vraag “Hoe krijgen we mensen in beweging om zich te melden met goede ideeën over hun werk (of dat van anderen) binnen de Defensieorganisatie?”. Tijdens de dag zullen er mensen zijn van het fonds, de mensen die een idee gepitcht hebben, mensen die de begeleiding doen, en anderen die betrokken zijn bij het fonds. We zullen de dag afsluiten met een borrel!

Ben jij enthousiast? Meld je dan voor 5 augustus aan door een mail te sturen naar Jong.defensie@mindef.nl o.v.v. IDEE.

De beste ideeën bedenken we namelijk samen!

Check de flyer voor meer info of bekijk de LinkedIn pagina van het ontwikkelfonds.

Datum

15 augustus 2019
Verlopen!
Kromhout Kazerne

Locatie

Kromhout Kazerne
Herculeslaan 1, Utrecht, Nederland
Categorie

Organisator

Jong Defensie