Logistieke Tafel

Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional tussen de 30 en circa 40-45 jaar oud? Lijkt het je interessant en gezellig om met vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan nu in voor de bijeenkomst ‘Logistieke Tafel Brabant/Limburg op 25 april bij een warehouse en bargeterminal in Doesburg!

Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je leeftijd- en vakgenoten uit de regio Brabant/Limburg die behoefte hebben aan een netwerk met meer diepgang om over bepaalde aspecten van de logistieke carrière en andere uitdagingen te sparren. De bijeenkomst start om 13.00 uur.

Concept Logistieke Tafels

De vLm Logistieke Tafels komen frequent (8x per jaar) tijdens een diner of borrel samen om over specifieke logistieke thema’s te praten of te luisteren naar een tafelspreker die een bepaald thema presenteert. Ook is het mogelijk om als tafel bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek bij een van de tafelleden te organiseren of een (service) project (hands-on of het genereren van funding) op te zetten of een workshop tijdens een vLm event aan te bieden.

Een tafel bestaat uit ongeveer 10 – 15 vLm leden, tussen de 30 en circa 40-45 jaar, uit diverse logistieke disciplines, die op basis van eigen behoefte een netwerk vormen binnen een regio waarbinnen ze actief zijn (wonen/werken). De leden bepalen zelf wie er deel uit maken van de groep (individueel vetorecht).

Datum

15 augustus 2017
Verlopen!
Categorie