Material Handling Day

Material Handling Dag is terug! 

Het meest invloedrijke event van Nederland op het gebied van warehousing keert terug als live event op 5 oktober a.s. in Den Bosch.
Centraal staat deze keer de impact van robots en automatisering.

Inspirerende sprekers van Bol.com, PostNL en Ceva Logistics gaan dieper in op hun gemaakte keuzes en afwegingen. We zorgen voor interactieve sessies die zullen boeien en zeker weten impact hebben op jouw visie en te maken afwegingen.

Impact van Robots en Automatisering

Shuttles, pocket sorters, agv’s, liftkasten, robots. Onder druk van de oprukkende e-commerce veroveren ze meer en meer hun plek in de magazijnen, ook in Nederland. Handjes worden steeds vaker vervangen door slimme techniek. Het juiste material handling systeem bestaat niet. Iedere operatie vraagt namelijk om een specifieke oplossing. Met de oprukkende mechanisering in vele vormen, neemt ook de keuze toe. Welk systeem past het beste bij jouw operatie, waar moet je op letten en wat is de ervaring van anderen? Tijdens de Material Handling Dag komen honderden logistieke professionals en ervaringsdeskundigen bij elkaar en delen spraakmakende bedrijven hun kennis en ervaringen tijdens de expert sessies.

Datum

05 oktober 2021
Verlopen!

Tijd

08:30 - 16:00

Meer Info

Aanmelden
Congrescentrum 1931

Locatie

Congrescentrum 1931
Oude Engelenseweg 1, 5222 AA 's-Hertogenbosch
Categorie