No Limits bij CTS Group!

Zoals iedereen weet kampt de logistieke sector met capaciteitsproblemen. Steeds meer vrachtwagens zijn nodig en de loodsen zijn te klein om alles op te kunnen slaan. Daarbij is het ontzettend lastig voor logistiek dienstverleners om aan goed personeel te komen. Deze omstandigheden vragen om een efficiënte inrichting van de ruimte en processen, maar hoe doen we dit?

De klant wilt zijn producten steeds sneller en goedkoper op de plaats van bestemming hebben, mede door de marktontwikkelingen en innovaties. Voor logistiek dienstverleners vraagt dit om een proactieve aanpak, maar hoe wordt dan de waarde behouden in de logistieke keten?

In de casus bij CTS GROUP staat de vraag ‘Nieuwbouw of herinrichting?’ centraal. We gaan op zoek naar de ideale cross-dock organisatie in het huidige pand, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte en de menselijke factor wordt gereduceerd. Heb jij dé innovatieve oplossing en wil jij meedenken om bovenstaande vragen te beantwoorden?

Op 20 februari 2018 brengt Jong Logistiek Nederland een bezoek aan de CTS Group in Nieuw Vennep.

Deze logistieke dienstverlener is al 22 jaar actief op de markt en heeft in de loop der jaren een breed pakket aan diensten opgebouwd. Denk hierbij aan groupage, speciaal transport, luchtvrachtdistributie en opslag van douanegoederen. Voor logistiek dienstverleners is het van groot belang om goed in te spelen op ontwikkelingen in de markt. Daarnaast is ook innovatie een essentieel onderdeel in de logistiek.

Ben jij benieuwd hoe het er bij deze veelzijdige logistiek dienstverlener achter de schermen aan toe gaat? Meld je dan aan voor het bedrijfsbezoek op 20 februari 2018!

Urenschema

Dag 1

14:00 - 14:30
Ontvangst
Met koffie en thee
14:30 - 15:30
Welkomstwoord
Door JLN en een presentatie door CTS Group
15:30 - 16:30
Rondleiding
16:30 - 17:30
Casus
17:30 - 18:00
Netwerken

Datum

20 februari 2018
Verlopen!
CTS Group

Locatie

CTS Group
Schillingweg 50, Nieuw-Vennep, Nederland
Categorie