Dé Logistieke Quiz – Online editie

Hoewel de kroegen pas net dicht zijn, voelt het natuurlijk alweer als een eeuwigheid geleden. Met de gedachten dat de kroegen in het voorjaar maar liefst 10 weken gesloten waren, zakt de moed je natuurlijk bijna in de schoenen. Maar niet getreurd! JLN gaat zorgen dat jij je weer op geheel eigen wijze in de kroeg kan wanen. Met een heuse Logistieke Pubquiz voelt het weer alsof je gisteren nog in de kroeg stond.

Met een logistieke pubquiz, hebben wij het natuurlijk ook zeker over logistiek. Maar de wereld is meer dan logistiek. Dus als je alle artikelen van Logistiek.nl hebt gelezen, betekent dat niet dat je ook automatisch wint. De kranten tot en met 1950 en het wereldwijde web, met inbegrip van de nieuwe website van Jonglogistiek.nl, moeten ook zeker zijn doorgenomen om die felbegeerde titel te winnen.

Maar een pubquiz is natuurlijk alleen leuk als er wat te winnen valt. En dat is er. Niet zomaar een prijs, maar een prijs die met name na acht uur ’s avonds drie keer meer waard is dan om 1 minuut voor acht. Wij houden je niet langer in spanning, de prijs zal bestaan uit een uitgebreid bierpakket met bieren uit alle windstreken. En als je liever alcoholhoudende druivensap verorberen, dan sturen wij een paar lekkere flesjes wijn jou kant op. Mocht je een geheelonthouder zijn, behoort een alcoholvrij bierpakket ook tot de mogelijkheden.

En dit alles zal plaats vinden via Microsoft Teams op 12 november om 19:30. Omdat gezelligheid geen tijd kent (en jij zelf gewoon mag schenken na 20:00) hebben wij geen eindtijd. Maar de quiz zelf zal niet langer duren dan circa ander half uur. Zien wij je op 12 november?

Datum

12 november 2020
Verlopen!

Tijd

Eindtijd staat niet vast
19:30 - 21:00
Categorie