Rondje van de Zaak bij Coolblue

Let op: Dit event is alleen toegankelijk voor leden van Jong Logistiek Nederland!

Inmiddels bijna 10 jaar geleden werd Coolblue opgericht als Mp3man.nl door drie studenten, maar is inmiddels uitgegroeid als een begrip in de wereld van e-commerce en e-fulfilment.

In 2015 is het magazijn in Tilburg geopend is in zeer korte tijd alweer uitgebreid van 55.000 m2 naar 88.000 m2.. Vorig jaar december werd de nieuwe volautomatische verpakkingsmachine in gebruik genomen, wat alleen maar duidelijker maakt dat het bedrijf hard groeit. Net alleen in omzet, maar vooral op logistiek gebied.

Ben jij ook zo benieuwd naar het hele proces achter jouw pakketje en wil je de ‘grote schuur’ van Coolblue met eigen ogen zien en ervaren? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Op 15 maart 2018 krijgt Jong Logistiek Nederland een Rondje van de Zaak in het Coolblue-DC in Tilburg. We krijgen van de Logistiek Baas uitleg en mogen rond kijken in het magazijn van een van de bekendste bedrijven in Nederland. Uiteraard mag een drankje om af te sluiten niet ontbreken.

Daar wil jij toch ook bij zijn?

Schrijf je snel in, want vol=vol!

Wist je dat?

…Coolblue een nieuw apparaat heeft van 200 meter lang? Check it out:

Extra informatie

Aangezien de deelnemerslijst erg snel vol was, wordt er een wachtlijst opgesteld. Dit houdt in dat als er iemand toch verhinderd is om deel te nemen, de eerstvolgende op de wachtlijst aanspraak maakt om mee te gaan. Op de wachtlijst kunnen maximaal 10 personen staan.

  • Deelnemers 1 t/m 25 zijn zeker van een plaats bij dit bedrijfsbezoek
  • Registraties vanaf plaats 25 staan op de wachtlijst; als er een plaats vrijkomt wordt op volgorde van inschrijving een deelnemersplaats toegekend.

Urenschema

Dag 1

13:45 - 14:00
Inloop
14:00 - 14:30
Presentatie Logistiek Baas van Coolblue
14:30 - 15:45
Rondje in de Schuur
15:45 - 16:30
Afsluiting met een borrel

Datum

15 maart 2018
Verlopen!
Coolblue

Locatie

Coolblue
Theseusstraat 63a, Tilburg, Nederland
Categorie