Succesvol inzetten van Robotic Process Automation in de Logistiek? Zo doe je dat! (verdieping)

Maak kennis met de Supply Chain Trends van nu! Artificial Intelligence, Blockchain, Machine Learning, Robotics…  de kranten en vakbladen staan er vol mee. Futuristische denkbeelden als pakketbezorging met drones en snelwegen vol met zelfrijdende trucks zijn dichterbij dan we denken

Er zijn al veel organisaties die deze nieuwe technieken gebruiken in hun dagelijkse logistieke processen en daar prachtige resultaten mee boeken. Het is niet de vraag óf de nieuwe technologie iets voor jou gaat betekenen, maar wanneer!?

Ben jij er al bekend mee? Benieuwd naar wat deze technologieën inhouden, hoe je ze kan toepassen en wat dit voor jou als logistiek professional betekent? Kom dan naar één van de twee events rondom het thema’s ‘Technology in Logistics’ georganiseerd door de vLm! Tijdens deze events maken we kennis met twee organisaties (Kien Logistics Management & Container Terminal Twente) die gebruik maken van deze moderne technologieën en de impact hiervan. Met interessante sprekers vanuit de techniek, theorie en de praktijk beloven de events voor de nodige interactie en inhoudelijke kennis te zorgen.
Je gaat naar huis met: inspiratie, verre denkbeelden én praktische toepassingen, nieuwe contacten, actuele kennis en een lach!
Samen met Combi Terminal Twente (CTT) en Universiteit Twente zoomen we tijdens de sessie op 18 april in op het werken met RPA in de Logistiek. Wat betekent de opkomst van RPA voor de logistiek? Wat zijn concrete toepassingen en voorbeelden? Waar begin je met de implementatie?

Datum

18 april 2019
Verlopen!

Locatie

Combi Terminal Twente
Zuidelijke Havenweg 4, Hengelo, Netherlands
Categorie