Succesvol inzetten van Robotic Process Automation in de Logistiek? Zo doe je dat!

Maak kennis met de Supply Chain Trends van nu! Artificial Intelligence, Blockchain, Machine Learning, Robotics… de kranten en vakbladen staan er vol mee. Futuristische denkbeelden als pakketbezorging met drones en snelwegen vol met zelfrijdende trucks zijn dichterbij dan we denken.
Er zijn al veel organisaties die deze nieuwe technieken gebruiken in hun dagelijkse logistieke processen en daar prachtige resultaten mee boeken. Het is niet de vraag óf de nieuwe technologie iets voor jou gaat betekenen, maar wanneer!?
Ben jij er al bekend mee? Benieuwd naar wat deze technologieën inhouden, hoe je ze kan toepassen en wat dit voor jou als logistiek professional betekent? Kom dan naar één van de twee events rondom het thema’s ‘Technology in Logistics’ georganiseerd door de vLm! Tijdens deze events maken we kennis met twee organisaties (Kien Logistics Management & Container Terminal Twente) die gebruik maken van deze moderne technologieën en de impact hiervan. Met interessante sprekers vanuit de techniek, theorie en de praktijk beloven de events voor de nodige interactie en inhoudelijke kennis te zorgen.
Je gaat naar huis met: inspiratie, verre denkbeelden én praktische toepassingen, nieuwe contacten, actuele kennis en een lach!
Het werken met Robotics in logistiek; van theorie naar praktijk
Samen met Kien Logistics Management en Universiteit Twente zoomen we tijdens de sessie op 9 april in op het werken met Robotics in de Logistiek. Wat betekent de opkomst van Robotics voor de logistiek? Wat zijn concrete toepassingen en voorbeelden? Waar begin je met de implementatie?
Na een korte introductie zal Sebastian Piest, van Universiteit Twente (UT) en Principal Researcher bij het TKI Dinalog project Autonomous Logistics Miners for Small-Medium Businesses, de eerste resultaten en inzichten uit dit project met ons delen.
Vervolgens deelt Michiel Brokke, Manager Global Forwarding bij Kien Logistics Management, zijn praktijkervaring en vertelt hij hoe Kien Logistics Management binnen het TKI DINALOG onderzoek de stap van data analytics naar Robotics & kunstmatige intelligentie maakt.

Datum

09 april 2019
Verlopen!

Locatie

vLm
Signaalrood 60, Zoetermeer, Netherlands
Categorie