Techniek en Sociale Innovatie leiden tot creativiteit

DSV Solutions is de contract logistiek divisie van DSV, een aan de Deense beurs genoteerde internationale organisatie. Deze wereldwijd opererende organisatie is een toonaangevende speler op het gebied van lucht- en zeevracht, wegtransport en contract logistiek. De divisie Solutions legt zich toe op het ontwerpen, inrichten en managen van logistieke totaalconcepten, teneinde waarde toe te voegen aan de supply chain van haar klanten.

DSV creëert een sociale pull door te vernieuwen/innoveren vanuit de techniek. Dit doet men in een veilig omgeving. In dit geval een 3D Exploration Lab. Door het experimenteren in het lab leert men begrijpen hoe concepten zijn toe te passen in de praktijk en ontstaan er kansen. Aangezien er nog niet heel veel kennis is zal deze persoon zelf op zoek gaan en/of gaan experimenteren om deze kennis te vergaren. Ze draaien als het ware het leerproces om: niet eerst in de schoolbanken maar …. techniek, experimenteren, leren, stabiliseren, ….. hierbij zal de creativiteit van de medewerker geprikkeld worden waardoor men (Sociaal) Innoveert en een echte ambassadeur wordt voor DSV, etc, etc

Deze reis gaan wij in vogelvlucht meemaken dus schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Het Community event wordt uiteraard afgesloten met een netwerkborrel.

Urenschema

Dag 1

13:30 - 14:00
Ontvangst
14:00 - 15:00
Presentatie DSV & 3D Printing Markt
15:00 - 15:30
3D Exploration Lab bezoek
15:30 - 16:30
Interactieve sessies
om met en door elkaar geïnspireerd te worden door techniek
16:30 - 17:00
Afsluiting
met hapje en drankje

Datum

06 juni 2019
Verlopen!

Locatie

DSV Solutions B.V.
DSV Solutions B.V. (Moerdijk), Tradeboulevard 4, Zevenbergen, Netherlands
Categorie