vLm Jaarcongres 2017

Ook dit jaar organiseert vLm weer een spetterend jaarcongres en wel op 28 juni in de Kromhoutkazerne in Utrecht.  Het thema voor dit jaar is ‘Waardecreatie in de keten; verbinden van kennis(sen) in logistieke netwerken.’ Diverse sprekers zullen hun visie op dit onderwerp geven en ons meenemen in de wereld van het netwerken.

Paul Smit

Filosoof & cabaretier Paul Smit is een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven. Hij combineert humor en inhoud, speelt in op de processen binnen een organisatie en haakt in op thema’s als samenwerking, cultuur, beïnvloeding & verandering. Paul Smit studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef negen boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap. Hij verstaat de kunst om complexe zaken op een begrijpelijke, humoristische en concrete wijze over te brengen.

Els Nijssen

Het coachen, trainen en managen van mensen vormt al 20 jaar een belangrijk deel van Els haar leven. Zij heeft tot nu toe een afwisselende loopbaan gehad en weet hoe je moet komen waar je wezen wil in werk. Na een carrière in het onderwijs, journalistiek en de uitgeverij werkt zij sinds 1998 als zelfstandig loopbaanadviseur, coach en trainer. Mensen en hun ontwikkeling en mogelijkheden intrigeren haar. In de begeleiding daagt zij mensen uit om op zoek te gaan naar hun drijfveren en uit hun comfortzone te stappen op zoek naar die ontwikkeling waar je je prettig bij voelt of trots op bent. In al haar trajecten en trainingen speelt netwerken een belangrijke rol omdat zij de overtuiging heeft dat netwerken zorgt voor een realistisch beeld, kansen vergroot en de persoonlijke groei van mensen stimuleert.

Kolonel Robert Meeuwsen (Innovatiegezant Landmacht)
Kolonel Robert Meeuwsen is Innovatiegezant bij de Landmacht. Hij zal spreken over ‘Innovatie en samenwerking in en met de koninklijke landmacht’.

Workshop Netwerken via ‘Social Media. Zo doe je dat!’
Online Netwerken gaat voor een groot gedeelte via Social Media. De belangrijkste social media om te netwerken zijn: LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Deze zijn elk op een andere manier succesvol in te zetten door jou. Judith de Witte zal kort uitleggen hoe je dit doet. Daarnaast geeft ze tips om dit effectiever en efficiënter te doen met handige tools. Zodat je er niet constant mee bezig hoeft te zijn. Heb je een social media vraag voor Judith die je graag beantwoord ziet tijdens haar workshop? Mail judith.de.witte@t2s.nl, Twitter @judith2509 of WhatsApp 06 2126 8961.

Extra informatie

Het vLm-Jaarcongres vindt dit jaar plaats op de Kromhoutkazerne, Herculeslaan 1, 3584 AB in Utrecht. Dit is militair terrein dus houd rekening met de volgende zaken;

  • Graag een geldig legitimatiebewijs meenemen. Zonder komt u het terrein niet op.
  • Van maandag t/m donderdag geldt dat al het Kromhoutkazerne bezoek wordt doorverwezen naar de Q-Park parkeergarage Galgenwaard (Herculesplein 290, 3584 AA Utrecht) – dit geldt ook voor bezoekers met een dienstauto.
  • Parkeren inrit Stadion, linker slagboom, aub op knop parkeerticket drukken en daarna de auto parkeren in de garage. In de parkeergarage volgt u als voetganger de verwijzingsborden Kromhoutkazerne. Bij de Complexreceptie van de kazerne kunt u uw parkeerticket laten afstempelen waarmee u 50% reductie op de parkeerkosten krijgt. Het restantbedrag kunt u bij de betaalautomaat betalen op de begane grond. Volgt u hiervoor de groene bebording naar uitgang sportcomplex of betaalautomaat. Graag eerst het kaartje afrekenen bij de betaalautomaat en ga daarna naar uw auto.
  • Loopafstand Q-Park parkeergarage via Complexreceptie KHK naar locatie Jaarcongres: 15 min. (excl. evt. wachttijd bij de balie Complexreceptie).
  • Vanaf Utrecht Centraal kunt u lijn 12 (richting Uithof UMC AZU) of lijn 41 (richting Wijk bij Duurstede) nemen en uitstappen bij bushalte “Stadion Galgenwaard”. De bushalte is schuin (rechts) tegenover de hoofdentree van de Kromhoutkazerne (bustijden zijn terug te vinden op www.u-ov.info of OV via www.9292.nl.

Urenschema

Dag 1

9:00 - 09:30
Ontvangst
09:30 - 09:45
Welkom
door Jack van der Veen
09:45 - 10:45
Interactieve workshop Netwerken
door Els Nijssen
10:45 - 11:15
Pauze
11:15 - 11:45
Presentatie
Kolonel Robert Meeuwsen (Defensie)
11:45 - 12:30
Logistieke winnaars geïnterviewd
met onder andere Jan Minnee (JLT) en Jelle de Vries (winnaar Jo van Nunen Prijs)
12:30 - 13:30
Lunch
13:30 - 14:30
Workshop ronde 1
Met daarin onder andere de finale Scriptieprijs Logistiek en de workshop 'Netwerken via Social Media. Zo doe je dat!'
14:30 - 15:30
Workshop ronde 2
Met daarin onder andere de afsluiting van de 10e editie Topcoaches voor Toptalent
15:30 - 16:00
Pauze
16:00 - 16:15
Uitreiking Scriptieprijs Logistiek
16:15 - 16:45
Viering tien jaar Topcoaches voor Toptalent
16:45 - 17:30
Presentatie
door Paul Smit
17:30 - 18:00
Wrap up en afsluiting Jaarcongres
door Jack van der Veen
18:00
Borrel

Datum

28 juni 2017
Verlopen!
Kromhout Kazerne

Locatie

Kromhout Kazerne
Herculeslaan 1, Utrecht, Nederland
Categorie