Welcome to Koppert

Voor iedereen die altijd al meer van productielogistiek, een bekende afzender in de luchtvaart en een duurzame manier van gewasbescherming wilde weten moet dit bedrijfsbezoek zeker nier missen. Leer van de wijze waarop Koppert zijn bedrijfsactiviteiten steeds heeft weten uit te breiden.

Koppert is een bedrijf waar oplossingen uit de natuur centraal staan. Samen met telers en in samenwerking met de natuur zet Koppert zich in om land- en tuinbouwproducten gezonder, veiliger, productiever en weerbaarder te maken. Dit bereikt Koppert door het inzetten van natuurlijke vijanden en micro-organismen voor de bestrijding van ziekten en plagen, hommels voor natuurlijke bestuiving, en biostimulanten voor gezonde weerbare planten.

In de hoofdproductie/teeltlocatie in Berkel en Rodenrijs worden deze producten gekweekt en vervolgens verstuurd naar dochters en klanten over de hele wereld.

Tijdens dit bedrijfsbezoek wil Koppert ook graag gebruik maken van de kennis van jullie! Koppert kijkt naar de toekomst en wil graag te weten komen van studenten waarmee ze aan de slag kunnen/moeten. Daarom is het handig om je laptop en schrijfblok mee te nemen zodat je jouw ideeën tijdens een korte presentatie na de rondleiding aan een deel van het management kunt tonen. Wie weet dat je met deze ideeën een leuke stage kan krijgen?

Aanmeldingen zijn beperkt! Wil je van te voren nog meer weten over Koppert, neem dan een kijkje op de website: https://www.koppert.nl.

Urenschema

Programma

13:30 - 13:45
Ontvangst bij Koppert met Koffie en thee
13:45 - 15:15
Groep wordt gesplitst in drie groepen
Rondleiding door het Experience Center (30 min), Rondleiding Expeditie, Rondleiding Magazijn
15:15 - 16:15
Trends in de logistiek.
De studenten weten en of zoeken trends op in de logistiek die Koppert zou kunnen toepassen en geven hier een presentatie over.
16:15 - 16:30
Recruitment vertelt over werken en stage lopen bij Koppert.

Datum

05 oktober 2021
Verlopen!

Tijd

13:30 - 16:15
Koppert

Locatie

Koppert
Koppert B.V., Veilingweg 14, 2651 BE, Berkel en Rodenrijs
Categorie