Aangescherpte maatregelen rondom COVID-19

Young CONNECTED West Brabant meets BUas – UITGESTELD

Zin in gezelligheid en netwerken? Sluit je gratis aan bij Young CONNECTED West-Brabant!

Vanuit samenwerkingsverband CONNECTED West-Brabant is het initiatief gekomen om samen met JLN (Jong Logistiek Nederland) een netwerk op te zetten van young professionals die actief zijn in de logistiek in de regio West-Brabant. Dit netwerk zal op zichzelf staan onder de noemer Young CONNECTED West-Brabant.

Het doel van Young CONNECTED West Brabant is om een platform te bieden waar young professionals samen ervaringen kunnen delen en hun netwerk kunnen uitbreiden. Waar je aan kunt denken is het organiseren van een netwerkborrel, maar ook bedrijfsbezoeken, leiderschapscursus of interessante sprekers. We willen het graag laagdrempelig en informeel houden, dus er is genoeg ruimte voor gezelligheid. In 2020 organiseren we 3 keer een bijeenkomst op de vrijdagmiddag: 3 april, 3 juli en 16 oktober. Dit zal op een centrale locatie plaatsvinden, die bereikbaar is met openbaar vervoer of het vervoer wordt door ons geregeld.

De netwerkborrel is op kosten van Young CONNECTED. Aansluitend is er de mogelijkheid om samen een hapje te eten bij Beers & Barrels (op eigen kosten) in Breda, op loopafstand van BUas. De eerste 3 drankjes (bier/wijn/fris) per persoon bij Beers & Barrels in Breda worden door Young CONNECTED aangeboden.

Vanwege de Corona maatregelen wordt dit evenement verplaatst! We gaan proberen een nieuwe datum te regelen voor dit evenement, wanneer de nieuwe datum bekend is zullen we dit communiceren en aanpassen op de website.

Urenschema

Dag 1

15:30 - 15:45
Ontvangst
15:45 - 16:00
Young CONNECTED
Wat is het en wat willen we bereiken?
16:00 - 16:45
Paul van de Coevering
Lector BUas over bereikbaarheid van de regio West-Brabant.
16:45 - 18:00
Netwerkborrel
18:00 - Einde
Optioneel: Eten bij Beers & Barrels

Datum

03 april 2020
Verlopen!

Tijd

15:30 - 18:00

Locatie

Breda University of Applied Sciences
Monseigneur Hopmansstraat 2, 4817 JS Breda, Nederland
Categorie