Zeeland vraagt advies JLN/vLm-leden

Op 7 februari 2017 gaan JLN en vLm samen een hele dag naar Zeeland, waar veel grote logistieke en productiebedrijven zijn gevestigd. Zij maken kennis met Zeeland Seaports en de Hogeschool Zeeland en brengen per bus een bezoek aan twee zeer succesvolle bedrijven actief in de provincie, namelijk Kloosterboer en Lamb Weston / Meijer.

Om 9 uur worden de deelnemers ontvangen in restaurant Landlust, voor een kennismaking en uiteenzetting van het dagprogramma, met een presentatie van de activiteiten en diensten van Zeeland Seaports. Zij zullen uiteen zetten hoe bedrijven in Zeeland, de Hogeschool, Zeeland Seaport en andere partijen intensief samenwerken om Zeeland nog aantrekkelijker te maken voor bedrijven, werknemers en studenten.

Daarna per bus naar Logistiek dienstverlener Kloosterboer  in Vlissingen en producent Lamb Weston / Meijer in Kruiningen. Tussentijds wordt er geluncht bij restaurant Landlust. Na de bedrijfsbezoeken vindt er een interactieve terugkoppeling plaats en tegen 17 uur wordt afgesloten met een borrel bij Landlust.

Bij Kloosterboer, één van de grootste Europese spelers op het gebied van de opslag en handling van diepvries/koelproducten,  bekijken we alles met betrekking tot het lossen, de opslag en controle van bananen voor de Europese markt en bezoeken de blend waar al die lekkere smoothies vandaan komen. Bij Lamb Weston / Meijer, een wereldwijd toonaangevend bedrijf in hoogwaardige aardappelproducten, gaan we door de fabriek en ervaren wat er bij komt kijken om aardappelen te veranderen in diepvries frites, Twisters of CrissCuts.

Laat je als Logistiek & Supply Chain Professional verrassen door de gastvrijheid van deze bedrijven, de Hogeschool Zeeland, Zeeland Seaport en het landschap in Zeeland. Meld je snel aan en mis deze unieke dag niet! Let op: het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij!

Deelname is voor JLN en vLm leden GRATIS en voor niet-leden 50 euro.

In geval van annulering na 20 januari wordt er 30 euro aan kosten in rekening gebracht in verband met catering en bus.

 

JLN en vLm zien uit naar een interessante, succesvolle dag met veel enthousiaste deelnemers.

Urenschema

Dag 1

9:00
Ontvangst bij Landlust
9:15
PresentatieZeeland Seaports en dagprogramma
10:00
Bezoeken aan Kloosterboer en Lamb Weston / Meijer
16:00
Interactieve sessie
17:00 - 18:30
Borrel bij Landlust

Datum

07 februari 2017
Verlopen!

Locatie

Restaurant Landlust
Landlustweg 1, Nieuwdorp, Nederland
Categorie