Nieuwe partner in de spotlight: Nokavision

Nokavision Software is een kundige partij met een focus op opmaat applicaties die het primaire logistieke en financiële proces ondersteunen. De uitdaging is vaak: inflexibele en verouderde systemen die innovatie blokkeren, een tekort aan mensen, wat de business versneld nodig heeft en door traditionele IT tools lastig is om te leveren. Kernwoorden daarbij zijn: Digitale Transformatie, Differentiëren, Moderniseren, Digitaliseren en Innoveren. Dankzij de toevoeging van low code applicaties in het Business & Tech landschap kunnen bedrijven gemakkelijker en toekomstbestendiger innoveren en moderniseren.

Verbeteren, versimpelen, versnellen, minder verspillingen! Nokavision onderscheidt zich door een flexibele applicatie laag te leggen over de bestaande TMS, WMS, container shipment en ERP systemen heen. Nokavision helpt met de bouw van uiteenlopende op maat applicaties en processen die het primaire proces ondersteunen. Deze applicaties zijn gemakkelijk aan te passen op de werkwijze en hebben impact op het concurrerend vermogen, de omzet, de winstgevendheid, klanttevredenheid en het onderscheiden vermogen.

Dat deze gemakkelijk zijn aan te passen komt omdat de technologie die Nokavision inzet is gebaseerd op model en procesgedreven visuele applicatie en proces modellering. Hierdoor kun jij als jong professional op het gebied van supply chain management en logistiek diverse vraagstukken daadwerkelijk oplossen door inzet van deze model en procesgedreven low code software.

Neem contact op met John Peters van Nokavision via 06-51329457 of j.peters@nokavision.com die je meer over de use cases kan vertellen en over het succes van low code in de logistiek. Omdat Nokavision low code combineert met AI gebaseerde data en document capturing en generatie, API/EDI integratie en communicatie is er sprake van een totaaloplossing. Nokavision is onderdeel van Canon Information Management en bedient met ruim 70 consultants logistieke bedrijven als Ceva Logistics, De Rijke, Bakker Logistiek, Van Berkel Logistiek, Berkman Forwarding en logistieke groothandels als ERIKS, KRAMP Groep, Bidfood, Sligro en vele anderen.

Meer weten, neem contact op of lees de casestudies.

Auteur

Redactie Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) brengt jonge logistici, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven bij elkaar om de samenwerking van Logistiek Nederland verder aan te jagen.

Bekijk de berichten van deze auteur