DLS Update #3: De eerste bedrijven zijn bekend!

DLS Update #3: De eerste bedrijven zijn bekend!

Op 22 juni is het zover: Jong Logistiek Nederland en LogistiekProfs organiseren De Logistieke Speeddate in Jaarbeurs, Utrecht! De inschrijvingen zijn nu geopend, dus schrijf je snel in om verzekerd te zijn van een speeddate!

De eerste bedrijven zijn bekend. Ben jij ook zo benieuwd welke en wat zij zoeken? Lees dan snel verder!XPO is een wereldwijde logistieke dienstverlener, met vele vestigingen in (zuid) Nederland. XPO doet mee met Dé Logistieke Speeddate, omdat zij opzoek zijn naar ambitieuze medewerkers en daarnaast vele mooie starters functies hebben met vele doorgroei mogelijkheden.

Wil jij graag met XPO op speeddate? Schrijf je dan snel in via bovenstaande link.

Het is ook mogelijk om alvast een kijkje in de keuken te nemen tijdens het bezoek bij XPO op 21 juni, schrijf je dan snel in!Timber And Building Supplies Holland is actief op de Nederlandse markt van hout- en bouwmaterialen met verschillende DC’s verspreid over het land. TABS Holland doet mee aan Dé Logistieke Speeddate, omdat zij opzoek zijn naar stagiaires, starters en young professionals met drive en ambitie om zich te ontwikkelen in een logistieke functie. Innovatie, groei en verbetering staan voorop en om dit mogelijk te maken zijn er mensen nodig. Wie weet ben jij dat wel?

Werner & Pfleiderer Haton is wereldwijd specialist in het bedenken, bouwen en leveren van innovatieve concepten voor deegverwerking. WP Haton zoekt logistieke toptalenten en management trainees. Spreken deze woorden jou aan: innovatief, creatief, projectmatig werken, verantwoordelijkheid en individuele groei? Schrijf je dan snel in voor Dé Logistieke Speeddate en ga in gesprek!

Samsung SDS is een internationale speler op het gebied van Smart Logistics en opzoek naar medewerkers met een logistiek hart en een goede theoretische achtergrond. Daarnaast moet je operationeel mee willen denken en draaien, waarbij innovatief vermogen en goede ambitie van belang zijn. Herken jij jezelf hierin? Schrijf je dan snel in!

Koninklijke Rotra Groep is een echte one-stop-logistics-shop en verzorgd wereldwijde zendingen voor meer dan 10.000 klanten. Altijd 100% Leading Logistics is het streven, maar collegialiteit, excelleren, continuïteit en duurzaamheid zijn belangrijk in dit familiebedrijf. Ben jij de betrokken, enthousiaste nieuwe medewerk(st)er met daadkracht en ideeën en durf jij je grenzen te verleggen? Schrijf je dan snel in voor Dé Logistieke Speedate en maak kennis met misschien wel jouw droombaan.
De Van Egmond Groep is al 80 jaar betrouwbare partner als het gaat om leveren en adviseren van elektrotechnische producten en diensten en is opzoek naar logistieke talenten die het interessant vinden om bijvoorbeeld een magazijn te automatiseren. Voel jij je thuis in een jong en enthousiast team met innoverende projecten? Schrijf je dan nu in voor Dé Logistieke Speeddate.

Davanti Warehousing richt zich op de implementatie van warehouse management systemen en is daarvoor opzoek naar young professionals met een interesse in consultancy en een goede beheersing van de Engelse taal. Heb jij je CV in het Engels geschreven en interesse in een functie als consultant? Schrijf je dan snel in!Wil jij werken aan vrede en veiligheid op en vanaf zee op zowel nationaal als internationaal gebied? Wereldwijd ingezet worden en al op jonge leeftijd verantwoordelijk zijn voor het voortzettingsvermogen van de schepen van de Koninklijke Marine? Schrijf je dan snel in voor Dé Logistieke Speeddate en ga in gesprek voor de baan van je dromen! Klik hier voor meer info.

Wil jij bij een snel groeiend bedrijf werken en ben je opzoek naar dynamische omgeving, waarbij hoge eisen worden gesteld aan mensen, processen, systemen en partners? Heb jij een klantgerichte instelling en wil je een hechte relatie opbouwen met klanten volgens de ‘VanRiet Standaard 4.0’? Meld je dan snel aan voor Dé Logistieke Speeddate en ga in gesprek met Van Riet, het bedrijf van je dromen! Klik hier voor meer info.

Wil jij gedurende 3 jaar binnen verschillende organisaties aan verschillende opdrachten werken, waarbij je hard- en softskills getraind worden? Een uniek programma volgen waarbij je je netwerk uitbreid en ervaring opdoet in verschillende facetten van de logistiek. Wie wilt dat nou niet?

Meld je snel aan voor Dé Logistieke Speeddate om kennis te maken met Yacht Trainees. Klik hier voor meer info.