Logistiek Manager van het Jaar 2017

Ben jij benieuwd wie de logistieke toppers van 2017 zijn? Kom dan op donderdag 30 maart naar De Logistiek Manager van het Jaar verkiezing en maak zelf mee wie dit jaar in de prijzen valt.

Op dit leuke, en tevens leerzame, evenement zal naast de Logistiek Manager van het Jaar ook het Jong Logistieke Talent van 2017 bekend worden gemaakt. De finalisten zullen hun succesverhaal pitchen en jij kunt onderdeel worden van hun fantastische carrière-start.

Maar jij bent op deze dag niet alleen voor alle finalisten aanwezig. Voor alle aanwezigen worden een aantal interessante sessies georganiseerd, waaronder een zeer leerzaam programma door Jack van der Veen in samenwerking met Stefan Kleijngeld. Daarnaast staat deze dag in het teken van van leren en leren kennen. Dus ben jij op zoek naar nieuwe contacten binnen de logistiek, twijfel niet en schrijf je snel in. Je zult hier geen spijt van krijgen!

Kom op 30 maart naar de Jaarbeurs in Utrecht en maakt live mee wie Stefen Kleijngeld opvolgt als Jong Logistiek Talent van het Jaar en wie de plek van Iwan te Winkel overneemt als Logistiek Manager van het Jaar.

Add Comment