Service Logistics Summit 2017, bent u erbij?

De 21e editie van de SLF Summit staat voor de deur! Het Service Logistics Forum (SLF) organiseert op 24 november de Service Logistics Summit 2017 bij het Aviodrome in Lelystad. De dynamiek rond de luchthaven Lelystad, innovaties op het vakgebied en ontwikkelingen bij vakgenoten, het SLF is druk doende om met deze ingrediënten een interessant programma op te zetten.

Het thema Logistiek Verenigd van deze editie sluit aan bij de uitgewerkte SLF ambitie waarin samenwerken, om tot nieuwe inzichten te komen, één van de pijlers is. Het is dan ook niet toevallig dat de Summit deels samenvalt met de NVDO* jaarbijeenkomst. Dit biedt ons de gelegenheid om onderhoudsprofessionals te ontmoeten en samenwerkingsmogelijkheden buiten de gebaande paden te gaan ontdekken.

Inschrijving staat open voor iedereen. De Summit trekt jaarlijks ca 150 betrokken professionals vanuit diverse sectoren. Alleen SLF deelnemers hebben kosteloos toegang tot de Service Logistics Summit. Hun collega’s, relaties en anderen betalen een geringe entreeprijs waarop kortingen mogelijk zijn. Een interessant evenement om ook uw organisatie te presenteren op deze dag?

Het SLF biedt met deze dag graag gepaste mogelijkheden voor win-win situaties. Zo biedt de Summit een podium voor diegene die exposure zoeken of bedrijven die hun unieke processen graag eens onder de aandacht van professionals willen brengen. Er is een sponsormenu beschikbaar met mogelijkheden om op financiele wijze bij te dragen. Daarnaast staan wij open voor suggesties om op een eigen wijze bij te dragen aan deze dag en hiermee succes voor u én ons te realiseren. Dit kan vooraf, tijdens of achteraf.

Programmaonderdelen van de Summit

  • Bedrijfsexcursies: in kleine groepen met persoonlijk contact
  • Plenaire presentaties: alle deelnemers tegelijk bereiken
  • Parallelle sessies: vertel uw specifieke verhaal hier
  • Young Talent Program: kom in contact met jonge talenten
  • SLF Afstudeerprijs: geeft inzicht in kwalitatief onderzoek
  • Pauzemomenten: vergemakkelijkt het netwerken

De Service Logistics Summit is een boeiende dag in ontspannen sfeer voor iedereen werkzaam of geïnteresseerd in ons vakgebied en ons publiek. Voor een sfeerimpressie van vorig jaar, bekijk het verslag en de foto’s van vorig jaar via onze website. Graag vernemen wij uw reactie en uw suggesties. U kunt ons per mail of telefonisch bereiken voor nader overleg en uw ideeën.

 

Add Comment