Eventverslag Wehkamp

Op woensdag 1 november is Jong Logistiek Nederland op bezoek geweest bij het Logistiek Service Centrum van Wehkamp in Zwolle.

Het bezoek startte met een presentatie van Jasper de Vlas (Head of Warehousing) en Sandra Bonenberg (Corporate Recruiter). Hierbij kwam de geschiedenis van Wehkamp aan bod: gestart met het verkopen van matrassen via advertenties in de televisiegids, naar postorderbedrijf met de welbekende catalogus, tot nu: een online warenhuis met een groot assortiment fashion, home & living, garden en beauty.

Tijdens de rondleiding in het 140.000m2 grote LSCZ hebben we onder andere gekeken bij het geautomatiseerde shuttlesysteem, de pocketsorter en de vouwmachine voor kleding. Marc van der Wal en Jasper de Vlas vertelde met veel enthousiasme over ontwikkelingen en uitdagingen in het Logistiek Service Centrum.

Na de rondleiding zijn we in kleine groepjes uiteengegaan voor korte gesprekken met een expert van Wehkamp. Tijdens de gesprekken met Tjerk Walsma (Head of Buying), Aksel Scholtens (Supply Chain Analist), Marc van der Wal (Manager Operations Development) en Jasper de Vlas (Head of Warehousing) kregen we de kans om specifieke vragen te stellen, bijvoorbeeld over de samenwerking tussen inkoop en het Logistiek Service Centrum.

De middag werd afgesloten met fris en wat lekkers, terwijl we van de gelegenheid gebruik namen om nog even na te praten en te netwerken. Namens onze regio ambassadeurs Kiki en Leonie, en alle aanwezigen, willen we Wehkamp heel erg bedanken voor deze interessante middag!

Foto's