Wat is de correlatie tussen 3D Printing & Sociale Innovatie?

Vorige week is de vLm Community Sociale Innovatie samen met Jong Logistiek Nederland op bezoek geweest bij DSV – Global Transport and Logistics in Moerdijk. Wat staat de toekomst ons te wachten op het gebied van 3D Printing? Tja, dat is teveel om op te noemen maar een ding staat wel vast: het gaat een compleet andere manier van logistiek worden! Maar dan ook echt compleet anders! Het hele Business Model zal veranderen alsook de focus op en van de klanten en medewerkers!

Met name het gebied van Human Resources werd middels een sessie letterlijk duidelijk wat dat gaat betekenen voor de medewerkers en dus de organisatie! Zeer interessant is dat DSV de collega’s van XPO Logistics, Inc. en Ceva Logistics Netherlands ook verwelkomde, dat is nog eens Sociale Innovatie! Het was een zeer leuke en leerzame middag en hopen de volgende keer nog zo’n enthousiaste groep deelnemers te mogen verwelkomen. Bas Fraanje en Erik Van Wunnik willen wij dan ook hartelijk danken voor hun bijdrage van deze geslaagde middag!

Bron: Facebook (vLm), Diederik Jansen, vLm Community Sociale Innovatie

Auteur

Redactie Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) brengt jonge logistici, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven bij elkaar om de samenwerking van Logistiek Nederland verder aan te jagen.

Bekijk de berichten van deze auteur