Dé Logistieke Speeddate – Najaarseditie 2022

Op dinsdag 8 november heeft de najaarseditie van Dé Logistieke Speeddate (DLS) plaatsgevonden op Logistica Next en ICT&Logistiek in Jaarbeurs Utrecht. Tijdens dit evenement gingen ruim 30 logistieke HBO-/ WO-studenten en jong professionals uit heel Nederland op een laagdrempelige en efficiënte manier 1-op-1, 10 minuten in gesprek met 9 verschillende logistieke bedrijven.

Speeddates

Om 11 uur ging het evenement van start met een kort welkomstwoord en uitleg over het matchschema en de rondleiding. De deelnemers hebben zich van tevoren aangemeld voor het evenement. Hierbij is aangegeven waar zij vandaan komen, waar hun interesse ligt en waar zij naar op zoek zijn. De bedrijven zijn inmiddels op hun plekje gaan zitten met de banners goed in het zicht.

En dan is het zover… De speeddates! In 10-minuten krijg je de tijd je niet alleen voor te stellen en te verkopen, maar ook om meer van het bedrijf te weten te komen en misschien zelfs on-the-spot je stage, afstudeeropdracht of baan te regelen.

Rondleiding

Tussen de speeddates door zijn deelnemers onder begeleiding van onze regioambassadeurs een ronde maken over de beursvloer gaan maken. Hierbij krijgen Motrac NLAddverbSOA People NL en DeliveryMatch ongeveer 10 minuten voor een elevator pitch over een onderwerp in het thema van Logistica Next. Denk hierbij aan nieuwe innovatie-oplossingen die nodig zijn om logistieke processen steeds efficiënter in te richten en effectiever uit te voeren.

Sfeerimpressie

Bekijk hier een korte sfeerimpressie van de dag! Heb je interesse om de volgende editie ook mee te doen? Stuur ons dan een mail naar projecten@jonglogistiek.nl en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.