JLN 10 jaar!

Op 6 augustus 2020 na 7 maanden geen fysieke evenementen vanwege Covid-19, vond hèt event van de zomer plaats: JLN in de Vaart! JLN 10 zomers oud, dat moment gingen we niet zomaar voorbij laten gaan en wilden we samen met onze leden groots vieren met een rondvaart op de MLV Castor in Rotterdam.

De MLV Castor is een historisch schip uit de jaren ’50, welke als multifunctioneel schip is ontworpen om na de Tweede Wereldoorlog de Nederlandse Marine weer op te bouwen. Dit schip was hoofdzakelijk bedoeld als loodsboot, maar kon met de nodige aanpassingen ook worden omgebouwd tot bunkerschip om andere schepen van brandstof voorzien of dienen als verdedigingsschip voor de koopvaardij. Na verschillende omzwervingen is dit schip uiteindelijk in handen gekomen van een stichting die met dit schip rondvaarten doet

Ondanks de Corona maatregelen, werd er op deze avond teruggeblikt op 10 jaar JLN, maar ook vooruit gekeken onder het genot van een biertje, een wijntje en natuurlijk de traditionele blauwe hap uit de kombuis van het schip.

Op naar de volgende 10 jaar!

Auteur

Redactie Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) brengt jonge logistici, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven bij elkaar om de samenwerking van Logistiek Nederland verder aan te jagen.

Bekijk de berichten van deze auteur