JLN aan de borrel, aftrap geslaagd!

Op vrijdag 12 augustus 2016 heeft Jong Logistiek Nederland met succes de eerste Regio-netwerkborrel georganiseerd op de Vessel 11 in Rotterdam (JLN-regio West). Dit event was de aftrap van de reeks JLN-netwerkborrels. Jong Logistiek Nederland organiseert netwerkborrels in de JLN-regio’s en in de in september startende community JLN-International.

De aftrap in Rotterdam van de reeks netwerkborrels “JLN aan de borrel” was een succes! Rond 18.00 uur kwamen de eerste leden op de Vessel 11 aan. De reacties van onze deelnemers waren allen zeer positief. Zij deelden mede dat zij een zeer leuke avond hebben gehad waarin nieuwe contacten zijn gelegd en interessante gesprekken zijn gevoerd. Allen waren te spreken over de locatie en de gezelligheid op de avond. Rond 23.30 uur was de borrel afgelopen.

De netwerkborrels van JLN bieden onze leden onder het nut van hapjes en drankjes de kans om op een informele manier hun netwerk uit te breiden en te onderhouden. Gezelligheid kan tenslotte niet ontbreken bij een geslaagd event van JLN.

Middels deze netwerkborrels investeert Jong Logistiek Nederland in de relatie met haar leden. Er is gekozen om deze events aan te bieden in onze verschillende JLN-regio’s (Noord, Oost, Zuid, West, Midden) en JLN-International om zo binnen de regio’s een sterkere band te creëren tussen onze leden en de organisatie. Door de locaties van de netwerkborrels over Nederland te verspreiden, wordt het eenvoudiger voor onze leden om deel te kunnen nemen aan zo’n event.

De volgende netwerkborrel staat gepland voor regio Noord in Zwolle op 1 december 2016. Dit event zal ook in het teken staan van de afsluiting van 2016. Verdere informatie zal spoedig worden gecommuniceerd via onze media. Wil je hierbij aanwezig zijn?

Add Comment