JLN Awards: Dit zijn de winnaars!

Een jaar geleden zijn de JLN Awards in het leven geroepen om waardering te uiten aan degenen die zich inzetten om iedereen te motiveren om in de logistiek aan de slag te gaan.
In de afgelopen paar maanden kon er dan eindelijk gestemd worden op het beste logistieke bedrijf, de beste logistiek docent, JLN’er van het jaar en de logistieke goeroe.

Logistiek Bedrijf

In totaal zijn er 506 stemmen uitgebracht! Wij willen iedereen heel erg bedanken hiervoor! Tijdens het jaarcongres zijn de awards uitgereikt en de eerste was het logistieke bedrijf.  De winnaar van deze award is Coolblue met 51% van de stemmen. Op de tweede plaats is Picnic geëindigd met 18% van de stemmen en daarna volgen Wehkamp met 14%, Scania met 13% en Active Ants met 5% van de stemmen.

Logistiek Docent

De tweede categorie die is uitgereikt is de categorie logistiek Docent. De winnares van deze award is Eva Kapteijn van de Hogeschool van Amsterdam met 49% van de stemmen. Er werd op haar gestemd, omdat ze verruimend werkt met de studenten, wat lucht en plezier geeft. Ze is enthousiast, praktisch, theoretisch onderbouwd, maar ook verbindend; zowel operationeel als strategisch. Een terechte winnaar dus.

Met 19% van de stemmen is Pim van ’t Hof op de tweede plek geëindigd. Studenten noemen hem ook wel ‘Lord Pim’; een gedreven docent die voor kwaliteit en inhoud gaat en altijd de aandacht van de studenten erbij weet te houden. Een dikke 10 hiervoor! Niet alleen inspirerend, maar hij kan ook lastige onderwerpen begrijpelijk maken. Klara Paardenkoper volgt met 16% van de stemmen en Ben Groenendijk en Reinder Pieters eindigen met beide 8% van de stemmen. Over alle genomineerden is niets anders dan lof uitgesproken.

JLN’er van het jaar

De uitreiking van de derde categorie was de categorie JLN’er van het jaar 2017. Met 37% van de stemmen is de winnaar van deze categorie: Sanse Bomhoff! Het enthousiasme en passie voor de logistiek straalt van Sanse af. Ze is gemotiveerd en weet andere te inspireren.

Op de tweede plaats is Linda van Wilpen geëindigd met 18% van de stemmen. Ook Linda straalt van enthousiasme en heeft als tip gegeven aan studenten dat als je weet waar je over een paar jaar wilt staan, je veel gemotiveerder en bewuster bezig bent met je opleiding. Hierna volgen Michelle Marsé met 13%, Erwin pot met 10%, Sophie Strijk en Tycho de Carpentier met 8% en Ivo Rozenbeek met 6% van de stemmen.

Logistieke Goeroe

Voor de uitreiking van de laatste categorie moesten de goeroes geduld hebben tot aan de borrel, waardoor dit extra spannend was. Maar de winnaar van deze categorie is geworden: Hessel Visser met 54% van de stemmen! Een prettige persoonlijkheid en ontzettend veel enthousiasme voor het vakgebied. Studenten zijn opleidingen gaan volgen om Hessel Visser als docent te krijgen.
Op de tweede plaats is Leen Menken geëindigd met 30% van de stemmen. Hij wordt innovatief, inspirerend en een voorloper in zijn werk genoemd. Een terechte tweede plek dus.
Hierop volgen Pieter Keeris met 13% van de stemmen en Jack van der Veen met 4% van de stemmen.

Namens Jong Logistiek Nederland willen wij alle winnaars van harte feliciteren met deze prijzen en wij hopen nog veel van jullie enthousiasme te zien!

Wil jij de volgende keer ook een van deze prijzen winnen? Laat je dan in het komende jaar veel zien en deel je enthousiasme en passie voor de logistiek met ons en wie weet word jij volgend jaar genomineerd!

Add Comment