Ook op bezoek by Syncreon Tilburg?

Afgelopen donderdag konden we al vroeg uit de veren aangezien we om 9u verwacht werden bij Syncreon. Des al niet te min hadden we een mooie gemengde groep van 25 enthousiastelingen die met ons mee op pad gingen. We bezochten de dedicated locatie van Syncreon Tilburg en ontdekte wat er werkelijk gebeurt in het pand wat er vanuit de buitenkant heel normaal uit ziet.

We waren de dag gestart met een prestentatie over Syncreon en in het bijzonder natuurlijk de locatie in Tilburg waar we te gast waren. Na de presentatie werd ons de vraag gesteld of we mee konden denken waar het proces geautomatiseerd of vereenvoudigd kon worden. De locatie is al sinds 2012 in gebruik en waar ze de afgelopen jaren vooral bezig waren de groei een hoofd te bieden, is het de hoogste tijd om naar stabielere processen te gaan kijken. Zeker nu de factor “mens” een steeds grotere uitdaging wordt. De groep ging enthousiast deze uitdaging aan en kwam met goede simpel toepasbare ideeën waar Syncreon op korte termijn mee aan de slag kan. Eindconclusie is dan ook dat automatisering verder gaat dan alleen het plaatsen van robots zeker als je te maken hebt met een veeleisende klant en een multi disciplinaire omgeving.

Wij hebben een mooi inkijkje gekregen in het ontzorgen van een klant letterlijk van A tot Z! Vanuit Syncreon is er zeker interesse om dit event vaker op de agenda te zetten dus mocht je er niet bij zijn geweest, houd dan onze website goed in de gaten we plaatsen de volgende datum zo snel mogelijk!

Auteur

Redactie Jong Logistiek Nederland

Jong Logistiek Nederland (JLN) brengt jonge logistici, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven bij elkaar om de samenwerking van Logistiek Nederland verder aan te jagen.

Bekijk de berichten van deze auteur