vLm Jaarcongres

Op donderdag 28 juni jl. vond het vLm Jaarcongres plaats op de Kromhoutkazerne in Utrecht. Zo’n 200 deelnemers kwamen bijeen om te brainstormen over het onderwerp ‘Netwerken’. Dit gebeurde tijdens het plenaire programma en in parallelle workshops.

Tijdens het congresprogramma werd dit onderwerp, gelieerd aan het vLm Jaarthema, vanuit verschillende perspectieven benaderd. De dag begon met een interactieve workshop ‘Netwerken’ onder leiding van Els Nijssen. Daarna waren er bijdragen van Kolonel Robert Meeuwsen (Defensie) en werden de logistieke winnaars van het afgelopen jaar; LmvhJ Marc van het Bolscher, JLT Jan Minnee, winnaar NLP Luc Kikkert (Auping) en winnaar van de Jo van Nunen Prijs Jelle de Vries, geïnterviewd door Eline van den Berg (Flora Holland).

Na de lunch verzorgden de vLm Communities en vLm Partners de parallelsessies. Zo lieten de communities Sociale Innovatie (Eva Kapteijn en John Raaijmakers), community Zuid (Maarten Rodenburg en Edwin Zonder), Tempo-Team (Arold Schers en partner) en Yacht (Mandy van Mulken en Jelte de Haan) hun licht schijnen over het onderwerp Netwerken. Daarnaast waren er ook workshops te volgen over ‘Op de juiste manier gebruik maken van social media’ (Judith de Witte), Service Logistiek (Jurgen Donders) en Omnichannel (Frank Huele en Peter Blom). Ook vond de finale van de Nederlandse Scriptieprijs Logistiek plaats en werd de tiende editie van Topcoaches voor Toptalent (TvT) afgesloten.

Het plenaire programma ging na de middagbreak verder met de prijsuitreiking van de Scriptieprijs Logistiek en evofenedex en vLm vierden het tienjarig bestaan van TvT waarna evofenedex het TvT-stokje overdroeg aan vLm. Het congres werd spetterend afgesloten door een keynotespeech van filosoof en cabaretier Paul Smit.

Het was een geslaagde dag waarvoor wij sprekers en deelnemers graag hartelijk bedanken.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar vLm Partner Tempo-Team, in het bijzonder Hans ten Hage, en Hans Damen van Defensie voor het mede mogelijk maken van deze dag.

Foto’s van het congres zien hier te bekijken.

Bekijk hieronder de registratie van de dag